Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vergeten Ajacied' aast op meer speelminuten: 'Hoop dat hij een kans krijgt'

Laatste update:

"Ik ben blij dat ik na een lange afwezigheid voor het eerst op het veld stond, het was heel fijn", zegt Kaplan tegenover het clubkanaal van Ajax. "Ik heb hier hard voor gewerkt en fijn dat ik na tien maanden blessureleed ritme kan opdoen bij Jong Ajax. Hopelijk kan ik hierna de volgende stap zetten."

Kaplan moest bijna tien maanden revalideren van zijn zware knieblessure. "Ik heb het voetballen erg gemist. Het was voor mij een hele zware periode, omdat het lang heeft geduurd. Ik heb echt toegeleefd naar mijn terugkeer op het voetbalveld. Mentaal gezien was het een moeilijke periode, maar ik denk dat ik het overwonnen heb."

Ajax-watcher Tim van Duijn van Voetbal International kondigde eerder deze maand aan dat de rentree van Kaplan dichtbij was. "Je zou bijna vergeten dat hij nog Ajacied is, maar Ahmetcan Kaplan is op de weg terug", schreef de journalist op typerende wijze op X.

Dave Vos, die maandag nog hoofdtrainer van Jong Ajax was maar door het ontslag van Steijn is doorgeschoven naar de hoofdmacht, laat weten blij te zijn voor Kaplan. "Het is een buitenlandse jongen die hier alleen zit en dan is het heel mooi om hem dit moment te geven. We hebben hem in de kleedkamer ook even naar voren gehaald. Dat is mooi en ook een inspiratie voor de spelers die nu lang geblesseerd zijn."

Vos hoopt dat Kaplan nu in een fase komt dat hij fit is en blijft. "En ook hoop ik dat Ahmetcan, met de potentie die wij in hem zien, de kans gaat krijgen om het te laten zien. Hij is een linker centrale verdediger met een goede inspeelpass, rustig aan de bal en kopsterk. Daarnaast is het een heel mooi persoon. Het is niet makkelijk als je vanuit het buitenland deze kant opkomt en je eigen weg moet vinden. Hoe hij daarin zit en die grote glimlach van hem, is mooi om te zien."

De Turks jeugdinternational wil zelf nu vooral vooruitkijken. "Ik wil verdere stappen zetten en hopelijk maak ik zo'n blessure niet nog een keer mee. Ik voel dat ik er klaar voor ben. Nu waren het twintig minuten en hopelijk worden dat er de komende wedstrijden meer. Daarna wil ik aansluiten bij het eerste en hopelijk daar mijn eerste minuten maken", besluit Kaplan.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties