Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verguisde Ajax-speler haalt gram bij analisten: 'Dat vind ik heel knap'

Laatste update:

Taylor opereerde zondag niet voor het eerst dit seizoen als wingback op links. De van origine middenvelder grossierde in gevaarlijke rushes, gaf de assist op de 1-1 en zette Chuba Akpom een kwartier voor tijd een-op-een met Twente-doelman Lars Unnerstall.

Meer: ‘Kenneth Taylor maakt indruk en verschijnt op de radar bij Europese topclub’

Vooral om zijn tweede helft willen de ESPN-analisten Taylor complimenteren. "Voor mij was er maar één iemand die echt opstond in de tweede helft: Taylor", aldus Karim El Ahmadi na afloop.

"In alles", verklaart de analist zich nader. "In het ballen veroveren, en hij zet in de 74ste minuut Akpom een-op-een voor de keeper. Fantastisch hoe hij hem daar neerlegt. Taylor was voor mij wel een speler die er vandaag alles aan deed om het om te draaien."

Marciano Vink, tevens aanwezig, echoot de mening van zijn collega. "Hij werd hier bijna met pek en veren het stadion uit gejaagd, en toch bleef hij staan. Toch laat hij iedere keer weer zien van 'Hé, ik ben de speler die Ajax nodig kan hebben.'"

"Dat vind ik heel knap, dat die gasten er in een minder elftal bovenuit steken", doelt Vink tevens op Taylors ploeggenoten Brian Brobbey en Jorrel Hato. "Want niks is makkelijker om bij FC Twente, Feyenoord en PSV mee te voetballen. Maar in een slecht elftal erbovenuit steken, dat is extra kwaliteit."

Het was voor de vijfde maal op rij dat John van 't Schip Taylor als meest linker verdediger gebruikte. Tot nu toe zijn de resultaten wisselvallig te noemen. Twee van de duels - tegen PEC Zwolle (1-3) en FC Twente - werden gewonnen, twee werden er geremiseerd (tegen Sparta Rotterdam, 2-2 en Go Ahead Eagles, 1-1). Van Feyenoord werd er kansloos met 6-0 verloren.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties