Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling AZ: Jansen wijst vervanger Karlsson aan

Laatste update:

Karlsson ontbrak de afgelopen drie duels al vanwege een hamstringblessure. Jansen had dus al tijd om aan een leven zonder de Zweed te wennen. In alle drie de duels begon Ruben van Bommel aan de aftrap en ook in alle drie de duels werd er gewonnen. Van Bommel kwam bovendien tweemaal tot scoren, tegen Santa Coloma (2-0) en Go Ahead Eagles (5-1).

Tegen RKC Waalwijk kon Van Bommel echter minder imponeren. De jonge linksbuiten oogde zichtbaar vermoeid en werd bij rust - toen AZ nog op achterstand stond - vervangen door Ernest Poku. Laatstgenoemde kwam beter voor de dag en hielp zijn ploeg met twee assists naar de 1-3 overwinning.

Toch lijkt Van Bommel nog het voordeel van de twijfel te krijgen. Hij start als meest linker man achter diepe spits Vangelis Pavlidis. Dani de Wit en Jens Odgaard completeren de voorste vier, terwijl Sven Mijnans en Kenzo Goudmijn de balans bewaken op het middenveld. Aanvoerder Jordy Clasie is er niet bij vanwege een blessure. David Møller Wolfe, Pantelis Hatzidiakos, Riechedly Bazoer en Yuni Sugawara vormen de defensie voor onbetwiste eerste keus Mathew Ryan.

Vermoedelijke opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Bazoer, Hatzidiakos, Møller Wolfe; Goudmijn, Mijnans; Odgaard, De Wit, Van Bommel; Pavlidis

-
Voor wie moet Pascal Jansen kiezen op de linksbuitenpositie?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
12
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
67
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties