Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro

Laatste update:

De mensen van INEOS, het bedrijf van Sir Jim Ratcliffe, monitoren Olise al een tijdje. Men weet bij Manchester United de details van de deal al, maar is er zich ook van bewust dat er genoeg concurrentie zal zijn.

Olise moet als vervanger gaan dienen voor Jadon Sancho, die hoogstwaarschijnlijk niet meer terugkeert op Old Trafford. De Engelse aanvaller kreeg het aan het begin van dit seizoen aan de stok met Erik ten Hag en werd in de winter verhuurd aan Borussia Dortmund.

Bij Dortmund maakt Sancho een prima indruk. BVB ziet een langer verblijf van Sancho wel zitten en gaat naar alle waarschijnlijkheid in de zomer onderhandelen met Manchester United.

Ook een vertrek van Antony is niet uit te sluiten. Met het geld dat deze spelers opleveren, wil Manchester United Olise binnenhalen. Ratcliffe wil niet meer onnodig veel geld uitgeven zonder dat er geld wordt verdiend aan uitgaande transfers.

Olise speelt bij Crystal Palace als rechtsvoor, maar kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. In zestien Premier League-duels kwam de Fransman dit seizoen tot 7 doelpunten en 4 assists.

Wel is de 22-jarige aanvaller blessuregevoelig. Vorig seizoen stond hij al eens maanden aan de kant met een hamstringkwetsuur en ook in de huidige voetbaljaargang speelde een hamstringblessure hem parten.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
3
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties