Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Ajax: wel of geen Brian Brobbey tegen Feyenoord?

Laatste update:

De geblesseerde Ramaj mist niet alleen de wedstrijd tegen Feyenoord zondag, maar zeer waarschijnlijk ook de rest van het seizoen. De doelman van Ajax, die wordt gezien als een van de weinige lichtpuntjes in Amsterdam dit seizoen, heeft donderdagavond tegen Go Ahead Eagles (1-1) een breuk in zijn linkerelleboog opgelopen.

Daardoor mag Rulli zich opmaken voor zijn eerste wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax sinds 12 augustus 2023, toen de Amsterdammers een thuiszege boekten op Heracles Almelo (4-1). Rulli raakte in die wedstrijd na 32 minuten geblesseerd, waarna hij zijn basisplaats definitief verloor.

De ervaren Argentijnse goalie kwam op 5 februari van dit jaar nog wel in actie namens Jong Ajax. Rulli stond onder de lat tijdens het uitduel van het beloftenelftal met Jong FC Utrecht (0-1 winst). Voor de 31-jarige sluitpost wacht zondag dus een grote kans om zich te bewijzen aan trainer John van 't Schip.

Verder lijkt Ajax te starten met dezelfde basis als tegen Go Ahead. Van 't Schip liet tijdens een persmoment weten dat hij zijn elftal zeker niet kansloos acht tegen Feyenoord. "Het blijft een Klassieker. Dat is een wedstrijd op zich. Als wij spelen zoals we vandaag (donderdag, red.) in de eerste helft hebben gespeeld, dan denk ik dat we gewoon een heel goede partij op de mat kunnen leggen in De Kuip."

Naast Brobbey, die kampt met problemen aan zijn hamstring, is het de vraag of Chuba Akpom (enkelblessure) behoort tot de wedstrijdselectie van Ajax. Gastón Ávila, Olivier Aertssen, Jordan Henderson, Steven Berghuis en Amourricho van Axel Dongen zijn net als Ramaj sowieso niet van de partij in De Kuip.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip begint zondagmiddag om 14:30 uur. Eerder dit seizoen won de thuisploeg gemakkelijk met 0-4 in de Johan Cruijff ArenA. Scheidsrechter Danny Makkelie heeft de leiding over De Klassieker, die gratis wordt uitgezonden op ESPN 1.

Vermoedelijke XI Ajax: Rulli; Rensch, Kaplan, Hato; Gaaei, Tahirovic, Mannsverk, Taylor; Hlynsson, Bergwijn, Godts.

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
8
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
28
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties