Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Feyenoord: Arne Slot voert opvallende wijziging door

Laatste update:

Waar eerder deze week de verwachting was dat Bart Nieuwkoop zou starten in De Klassieker, kwam daar donderdagavond verandering in tijdens het 0-0 gelijkspel tegen FC Volendam. De vleugelverdediger botste in de slotfase van dat duel ongelukkig met middenvelder Calvin Twigt, waarna hij direct naar zijn knie greep.

Meer: Arne Slot live op Sky Sports; Engelse journalist moet worden geweerd | ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’

Nieuwkoop lag minutenlang met zijn handen voor het gezicht op het kunstgras. Feyenoord kon niet meer wisselen, waardoor Nieuwkoop de wedstrijd moest uitspelen. Slot gaf Nieuwkoop aan de zijlijn instructies om het te proberen, maar om niets te forceren. Nieuwkoop leek zich in de laatste minuten die resteerden niet vrijuit te kunnen bewegen, maar bleef dus wel op het veld tot het eindsignaal.

Tijdens het persmoment van Feyenoord vrijdagmiddag liet Slot al vallen dat de blessure van Nieuwkoop lijkt mee te vallen. "Nieuwkoop moet morgen verder beoordeeld worden", onthulde de succescoach. Ook Antoni Milambo, Alireza Jahanbakhsh en Luka Ivanusec worden getest tijdens de training van zaterdag.

Mikos Gouka verwacht echter dat het viertal sowieso niet start in De Klassieker. De journalist denkt dat Slot met vrijwel dezelfde namen start als in Volendam, op één opvallende wijziging na. Volgens Gouka gaat Feyenoord op het middenveld spelen met Ramiz Zerrouki, wat ten koste zou gaan van een basisplaats voor Calvin Stengs.

Slot kan tegen Ajax sowieso nog geen beroep doen op Justin Bijlow (kuitblessure), Gernot Trauner (hamstringblessure), Quilindschy Hartman (knieblessure) en Gjivai Zechiël (knieblessure). Met name jeugdproducten Hartman en Zechiël zullen nog lange tijd uit de roulatie zijn bij Feyenoord.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip begint zondagmiddag om 14:30 uur. Eerder dit seizoen won de regerend landskampioen met 0-4 in de Johan Cruijff ArenA. Scheidsrechter Danny Makkelie heeft de leiding over De Klassieker, die gratis wordt uitgezonden op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, López; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
9
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
2
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties