Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Griekenland: veel Eredivisie-invloeden binnen selectie

Laatste update:

De Griekse selectie kent zes spelers met ervaring in de Eredivisie: Vangelis Pavlidis, Pantelis Hatzidiakos, Lazaros Rota, Kostas Tsimikas, Georgios Giakoumakis en Dimitros Limnios. Tasos Douvikas, die deze zomer voor twaalf miljoen euro de overstap maakte van FC Utrecht naar Celta de Vigo en tot dusver vijftien keer uitkwam voor de nationale ploeg (1 goal, 3 assists), is niet geselecteerd.

Verder kent de Griekse selectie een aantal grote namen. Nottingham Forest-doelman Odysseas Vlachodimos verdedigt het doel. Hij droeg tot dusver 33 keer het shirt van de nationale ploeg en wist daarin 15 keer de nul te houden. Ook aanvoerder en nummer 10 Anastasios Bakasetas is een speler om in de gaten te houden. De middenvelder van Trabzonspor is redelijk onbekend in Nederland, maar een grootheid in Griekenland.

Vermoedelijke XI Oranje: dringen voor een plekje op het middenveld

Zo start Oranje zeer waarschijnlijk aan het duel met de Grieken.Lees artikel

'Moeilijke opgave'
John van 't Schip, tussen 2019 en 2021 bondscoach van de Griekse ploeg, verwacht dat Nederland een zwaar duel tegemoetgaat. "In Griekenland leeft het idee dat ze het EK kunnen halen met deze ploeg. Het liefst had je dat natuurlijk allemaal zelf meegemaakt, maar het is wel mooi dat nu wordt voortgezet wat we hebben opgebouwd", zo laat de voormalig bondscoach optekenen in De Telegraaf. "Makkelijk gaat het zeker niet worden voor Oranje, terwijl dit een wedstrijd is die eigenlijk wel gewonnen moet worden met het oog op de kansen op EK-kwalificatie."

"Als ik één tip moet geven aan Ronald Koeman en het Nederlands elftal, dan zou ik heel goed het oog houden op Bakasetas", gaat Van 't Schip verder. "Dat is een heel goede speler. Bakasetas, die bij Trabzonspor speelt, is de middenvelder met het meeste voetballende vermogen. Een slimme speler, die hard werkt voor het team, maar ook goals maakt en assists verzorgt. Je moet ervoor waken dat je hem te veel ruimte geeft, want via hem komt het Griekse team goed aan het voetballen."

Vermoedelijke XI Griekenland: Vlachodimos; Baldock, Retsos, Hatzidiakos, Tsimikas; Kourbelis, Siopis, Bakasetas; Masouras, Giakoumakis, Pelkas.

-

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties