Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verona-trainer Juric baart opzien met interview over incidenten rond Balotelli

Laatste update:

"Ik ben niet bang om te zeggen dat er geen racistische spreekkoren waren vandaag. Misschien hebben ze deze geweldige speler uitgejouwd of bespot, maar verder was er niks. Niets", zegt Juric in gesprek met Sky Italia. De Kroatische oefenmeester veroordeelt het racisme in Italië overigens wel. "Ik ben heel vaak uitgemaakt voor smerige zigeuner en in Italië begint het normaal te worden om buitenlanders overal de schuld van te geven, maar dat was vandaag niet het geval."

"Je kan het hem vragen, maar er gebeurde niks. Ik walg van racisme en ik zal de eerste zijn om het te veroordelen, maar er was daarvan vandaag geen sprake. Ze hebben hem uitgedaagd met sarcastische spreekkoren, die waren niet racistisch. Iedereen die iets anders beweert, liegt", klinkt het stellig uit de mond van de oefenmeester. Het is niet de eerste keer dat de aanhang van Hellas Verona gelinkt wordt aan racisme.

Balotelli trapte als reactie een bal het publiek in en stormde het veld af, richting de kleedkamer. Ploeggenoten van Balotteli zorgden er uiteindelijk voor dat de spits weer ging spelen. Juric: "Het is absoluut onacceptabel om in 2019 nog racisme te zien en ik zal mijn fans altijd veroordelen als er daar sprake van is. Ze riepen 'Mario' op een sarcastische manier. Hij trapte de bal de tribunes in en dat is zijn probleem."

Serie A
Hellas Verona
2 - 1
Brescia

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
23
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
54
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties