Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verrassende terugkeer in de Serie A lonkt voor Graziano Pellè

Laatste update:

Zapata kwam zondag in de verloren thuiswedstrijd tegen Cagliari (1-2) na een uur spelen binnen de lijnen, maar moest zich een kwartier later weer laten vervangen. Een blessure aan een pees in het dijbeen bleek de oorzaak. Na een bezoek aan medisch specialisten in Finland besloot de Colombiaanse spits zich niet te laten opereren. Eerst werd gedacht aan een kleine terugval, maar uit onderzoek bleek dat de aanvaller een aanzienlijke blessure heeft opgelopen. Het is nog maar de vraag of hij dit seizoen weer in actie komt.

Voor dergelijke blessures staat doorgaans een revalidatietijd van 2 à 3 maanden. In het meest gunstige geval zou Zapata het slot van het seizoen weer aan kunnen sluiten, maar zelfs dat is onzeker. Atalanta kijkt ondertussen verder en is de markt aan het verkennen voor een eventuele vervanger. De markt voor spelers zonder contract is geopend tot 31 maart. De club uit Bergamo heeft een oog laten vallen op Pellè en Costa. Laatstgenoemde werd in de winter in verband gebracht met een transfer naar Salernitana, maar daar kwam het niet van.

Pellè zit eveneens zonder club. De voormalig spits van Feyenoord speelde vorig seizoen bij Parma, waarmee hij degradeerde naar de Serie B. Hij speelde zijn laatste officiële wedstrijd op 22 mei tegen Sampdoria. De aanvaller speelde in Italië eveneens voor Lecce, Catania, Crotone, Cesena, Parma en Sampdoria, alvorens hij in 2012 door Feyenoord werd opgepikt. Tussendoor droeg hij korte tijd het shirt van AZ. Via Feyenoord en Southampton kwam hij in de zomer van 2016 in China terecht, waar hij ruim vier jaar doorbracht bij Shandong Luneng.

Is Graziano Pellè een aanwinst voor Atalanta?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
0
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
12
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties