Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek bij PSV nabij? Stewart: 'Als een club de pinpas meeneemt, is hij weg'

Laatste update:

Tot dusver is PSV nog niet overdreven actief op de transfermarkt. Ricardo Pepi en Noa Lang werden gekocht van respectievelijk FC Augsburg en Club Brugge, maar daar is het vooralsnog bij gebleven. Toch verzekert Stewart dat dit niet alles is, maar het heeft tijd nodig. "Bij ons allemaal leeft het gevoel dat kwaliteit boven snelheid moet gaan. Het moet allereerst allemaal financieel passen. Ook wij willen de trainer zo snel mogelijk van de gewenste spelers voorzien, die druk voelen we allemaal elke dag. Maar dit moet wel gebeuren binnen de grenzen die we met elkaar hebben gesteld."

De focus ligt daarbij op drie posities. "Een rechter centrale verdediger willen we heel graag nog halen", begint Stewart zijn opsomming. "We zullen nog een controlerende middenvelder moeten halen, door het vertrek van Érick Gutiérrez en wetende dat Sangaré nog kan vertrekken. En Xavi Simons is onlangs vertrokken, dus voor die plek richten we ons ook op een nieuwe speler. En de backposities? We kunnen niet alles in één keer doen, niet alles kan in één transferwindow. Dat kan gewoon niet. Daarom zullen we dus heel goed na moeten denken welke keuzes we maken. Op dit moment is de markt vrij rustig. Alleen we weten, net zoals elk jaar, dat de boel van het ene op het andere moment op gang kan komen. En dan moeten we goed voorbereid zijn."

Sangaré noemt Stewart dus specifiek, want de kans is aannemelijk dat de 25-jarige Ivoriaan deze zomer vertrekt uit Eindhoven. "Als er morgen een club komt en die neemt de pinpas mee en is bereid de afgesproken transfersom (37,5 miljoen euro, red.) te betalen, dan is hij weg. Als je dit soort afspraken maakt met een speler, dan weet je dat je afhankelijk bent. Het enige wat we kunnen doen, is ons goed voorbereiden. En continu met de mensen in contact staan, zoals bijvoorbeeld met zijn zaakwaarnemer. Peilen hoe alles ervoor staat. En mocht het toch de kant van een vertrek op gaan, dan moeten wij gelijk doorschakelen. Daarvoor voer je ook aan de voorkant al gesprekken met spelers."

Denk jij dat Ibrahim Sangaré na deze zomer nog bij PSV speelt?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
13
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties