Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vertrek Pogba kan fraaie binnenlandse transfer van Koopmeiners inleiden'

Laatste update:

Pogba was afgelopen week nog in Jeddah, waar de Saudische topclubs Al-Ittihad en Al-Ahli gevestigd zijn. Mensen rondom de Fransman benadrukken dat hij gewoon in Saudi-Arabië op vakantie was, maar een feit is dat Al-Ahli zich mondeling heeft gemeld bij zaakwaarnemer Rafaela Pimenta. Pogba kan bij de drievoudig landskampioen een driejarig contract tekenen. De controleur kan met dat lucratieve dienstverband zo'n 100 miljoen euro gaan opstrijken.

Bij Juve ligt Pogba nog tot medio 2026 vast, waardoor Al-Ahli wel een transfersom zal moeten betalen. Volgens Transfermarkt is de 91-voudig international van les Bleus nog zo'n 15 miljoen euro waard. De dertigjarige middenvelder kwam in het afgelopen seizoen slechts 161 speelminuten in actie, verdeeld over 10 optredens. Bij Al-Ahli kan Pogba gaan spelen met wereldsterren Édouard Mendy en Roberto Firmino. Ook Bosschenaar Hicham Faik staat onder contract bij de vermogende club.

Koopmeiners
Juventus heeft Koopmeiners geïdentificeerd als belangrijkste kandidaat om Pogba op te volgen. Atalanta zou volgens de roze sportkrant minstens 35 miljoen euro verlangen voor de linkspoot. In Bergamo beschikt Koopmeiners over een contract tot medio 2025, al heeft zijn werkgever de optie om daar nog een seizoen aan toe te voegen. De zestienvoudig international van het Nederlands elftal werd eerder gelinkt aan Napoli, dat ook nog op zoek is naar een controleur. Cristiano Giuntoli, de technisch directeur van Juventus, zou reeds hebben geïnformeerd bij makelaarskantoor Wasserman naar de diensten van Koopmeiners.

Moet Koopmeiners de overstap maken naar Juventus?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties