Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek van sterkhouder is mogelijk volgens Verweij: 'Dan werkt Ajax mee'

Laatste update:

Deze week kwam transfermarktexpert Fabrizio Romano met het nieuws dat West Ham de aanvoerder van Ajax mogelijk deze maand al wil overnemen. "West Ham United heeft sluimerende belangstelling. Ik denk dat Heitinga, die daar nu een half jaar meeloopt, heeft gezien dat Bergwijn in de speelstijl van West Ham van waarde kan zijn. Vooral ook met zijn snelheid", aldus Verweij.

Meer: Josip Sutalo zorgt voor verbazing met specifieke actie: ‘Dat is kelderklasse’

Verweij acht een vertrek van Bergwijn uit Amsterdam niet onmogelijk. "Ik denk dat wanneer Ajax de kans krijgt, misschien niet deze winter al, de club wel meewerkt aan een transfer van Bergwijn. Wel alleen als ze hun aankoopbedrag terugkrijgen, dus rond de 30 miljoen euro." Bergwijn ligt in de Johan Cruijff ArenA nog vast tot medio 2027. Volgens Transfermarkt is de 26-jarige Amsterdammer zo'n 20 miljoen euro waard.

Driessen zou het niet begrijpen als John Heitinga achter de interesse in Bergwijn zit. "Dan ben ik gelijk al mijn vertrouwen in Heitinga verloren hoor. Als hij Bergwijn gaat aanprijzen bij West Ham, verlies ik bij deze mijn vertrouwen in hem. Dat is dan hetzelfde als met Ten Hag, dan gunt hij Ajax een hele hoop geld." Heitinga is sinds afgelopen zomer assistent-trainer in Londen.

Niet gemeld
Het is afwachten hoe serieus de interesse van West Ham in Bergwijn is. Hoofdscout Kelvin de Lang, die deze winter verantwoordelijk is voor de transfers bij Ajax, reageerde tegenover Voetbal International en het Algemeen Dagblad op de vermeende interesse in de aanvoerder.

"Dat heb ik ook gelezen, maar ze hebben mij niet gebeld, dat kan ik beloven", aldus De Lang. "Hij is een belangrijke speler voor ons, die willen we graag behouden. Ik denk dat Bergwijn in goeden doen echt een van de spelers is die bij ons beslissend kan zijn. Daar willen we gewoon mee door."

Bergwijn keerde in de zomer van 2022 terug naar zijn jeugdliefde Ajax, maar wist in zijn geboortestad tot dusver weinig successen te boeken. In 65 officiële wedstrijden was de aanvoerder goed voor 24 doelpunten en 9 assists. Bergwijn wacht nog altijd op zijn eerste prijs met Ajax.

Moet Ajax meewerken aan een vertrek van Steven Bergwijn?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
9
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties