Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek van toptalent lijkt realiteit te worden bij PSV: 'Houdt een keer op'

Laatste update:

Babadi is al maanden onderwerp van gesprek bij PSV. De Nijmegenaar loopt in Noord-Brabant uit zijn contract en wil niet zomaar verlengen. Volgens De Telegraaf wordt een langer dienstverband van Babadi bij de koploper 'steeds twijfelachtiger'. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 4 miljoen euro, maar mogelijk houdt PSV niets over aan een eventueel vertrek.

Stewart spreekt zich in gesprek met de ochtendkrant duidelijk uit over de huidige situatie. "Het is een speler die we graag bij PSV zouden willen houden. Uiteraard is hij nu (sinds 1 januari, red.) vrij om met andere clubs te spreken. Wij zijn met hem in gesprek en hebben geduld. Dat houdt wel een keertje op."

"Op dit moment proberen we nog tot overeenstemming te komen", gaat Stewart verder. "Zodat hij bij PSV blijft. Als het lang duurt, zegt dat wel wat, maar we hebben nog steeds goede hoop, dat we dat met elkaar vlot kunnen gaan trekken. Hij wil graag bij deze club blijven en wij willen hem graag behouden. Uiteindelijk maakt een speler daar een keuze in. Zo simpel is het."

Babadi speelde tot dusver twaalf wedstrijden in de hoofdmacht van PSV, waarin hij eenmaal wist te scoren. De Nederlandse jeugdinternational geniet naar verluidt belangstelling van Feyenoord en diverse buitenlandse clubs.

Volgens Feyenoord Transfermarkt zet Babadi in op een nettosalaris van 1,5 miljoen euro per jaar, waarmee hij bij een overstap naar De Kuip direct grootverdiener zou zijn. Echter gaat hij dat gewenste bedrag bij zowel Feyenoord als PSV niet krijgen volgens het Rotterdamse medium.

Tygo Land
PSV komt donderdag wel met positief nieuws over een ander toptalent. De jarige Tygo Land (18) is definitief overgeheveld naar de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad gaf eerder deze week al aan dat PSV goede hoop heeft om het tot medio 2025 lopende contract van de middenvelder een aantal jaar te verlengen.

Verwacht jij dat Babadi bij PSV blijft?

Meer nieuws

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
5
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
15
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties