Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrekkend Ajax-talent Muzambo kan ook naar tweede Europese topcompetitie

Laatste update:

Volgens Romano is het uitgesloten dat Idumbo Muzambo alsnog kiest voor een langer verblijf bij Ajax. De Belgisch jeugdinternational heeft meerdere aanbiedingen van de Nederlandse recordkampioen afgeslagen en mikt op een nieuw avontuur.

Die kans gaan Sevilla en Tottenham hem bieden middels een contractvoorstel. Idumbo Muzambo mag per 1 januari officieel met andere clubs in gesprek en kan dan alvast tekenen voor een overstap in de zomer van 2024. Ook sluit Romano niet uit dat Ajax ervoor kiest om Idumbo Muzambo te verkopen in de winterse transferperiode.

In dat laatste geval lijkt Tottenham de grootste kanshebber te zijn voor de handtekening van Idumbo Muzambo, daar Sevilla al langere tijd kampt met financiële problemen. Hoewel Idumbo Muzambo geen al te hoge transfersom zou kosten, moet de nummer 15 van LaLiga op iedere euro letten.

Vertrekwens
Voetbal International wist eerder te melden dat de Amsterdammers graag wilden verlengen met hun pupil, maar dat Idumbo Muzambo de boot afhield. De contractonderhandelingen werden daarom gestopt. Wat de reden voor het besluit van de aanvallende middenvelder is, is onbekend.

Idumbo Muzambo kwam in de zomer van 2021 transfervrij over uit de jeugd van KAA Gent. Sindsdien kwam hij uit voor verschillende jeugdelftallen van Ajax, alvorens hij begin dit jaar zijn debuut maakte in het profvoetbal namens Jong Ajax.

In het huidige seizoen kwam hij elf keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie. In die duels wist Idumbo Muzambo drie keer het net te vinden. RSC Anderlecht lijkt afgehaakt in de strijd om het Belgische toptalent, daar Romano de nummer twee van de Jupiler Pro League in tegenstelling tot de vorige berichtgeving niet meer noemt.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties