Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrouwen is groot: 'Gakpo kan iets toevoegen, is een echte Klopp-speler'

Laatste update:

Gakpo heeft zijn transfer grotendeels te danken aan het WK. De buitenspeler was in alle drie de groepswedstrijden trefzeker. Volgens Zenden komt hij daardoor als grote naam binnen bij Liverpool. "Als hij een minder opvallend WK had gespeeld, was dat anders geweest", aldus de oud-middenvelder. "Maar als je drie doelpunten op een WK maakt, met je hoofd, linkerbeen en rechterbeen, kent iedereen je. Het maakt aan de andere kant ook dat er best wat van je wordt verwacht."

Zenden werkte bij PSV enige tijd samen met Gakpo en voorziet een mooie toekomst voor de aanvaller. "Het is mooi dat er weer een Nederlandse aanvaller bij Liverpool gaat spelen", aldus de man die tussen 2005 en 2007 het shirt van the Reds droeg. "Hij gaat daar in een warm bad terechtkomen. De supporters zullen je daar, mits je werkt als een paard, altijd steunen. Dat is voor een speler die zo'n stap maakt wel fijn. Met zijn dribbels, goals en snelheid kan hij daar een publiekslieveling worden. Hij past als speler heel goed bij het bekende high intensity-voetbal van Klopp."

Ook Meijer betitelt Gakpo als een 'echte Klopp-speler'. "Net als de andere snelle aanvallers van Liverpool. Met zijn harde en mooie schot kan Gakpo aan die aanval misschien nog wel wat toevoegen", aldus Meijer, die wel benieuwd is hoe snel Gakpo zich weet aan te passen aan het niveau en het moordende tempo. "Daar had ik als speler echt moeite mee. Ik was blij als het rust was, dan kon ik even drinken of op adem komen. Het tempo is niet te vergelijken met het spel in de eredivisie. Je speelt nu wekelijks tegen kampioenen, zestig- of zeventigvoudig internationals. Dat is nogal wat."

Denk jij dat Cody Gakpo gaat slagen bij Liverpool?

Meer nieuws

Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
2
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
27
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
12
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties