Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

Laatste update:

In de optiek van Van 't Schip is het volledig terecht dat de kampioensschaal deze zondag in het Philips Stadion wordt uitgereikt. "Ze constant geweest en hebben goed voetbal gespeeld", verklaart de Ajax-coach voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen FC Volendam in gesprek met ESPN.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

"Met een goede balans in de selectie, dus dat is meer dan verdiend. Peter Bosz heeft het fantastisch gedaan en PSV naar een hoger niveau gebracht. Daar heeft hij een belangrijke rol in gehad", geeft Van 't Schip mee aan zijn succesvolle collega.

Ajax


Van 't Schip nam tevens zijn eigen selectie onder de loep. Brian Brobbey heeft een basisplaats tegen Volendam, al kwakkelde de spits met zijn fitheid. "Hij heeft een goede week achter de rug, maar in de wedstrijd moeten we het even afwachten. Hoewel ik ervan uitga dat hij een groot gedeelte van de wedstrijd kan spelen."

Volgens de coach van Ajax is Jordan Henderson, die ook start in Volendam, een ander verhaal. "Hij heeft wel een groot gedeelte met de groep getraind. Dus hopelijk kan hij meer dan een uur spelen en misschien wel wat langer."

Voor Steven Berghuis, die in februari voor het laatst in actie kwam voor Ajax, is een invalbeurt wellicht een optie. "Berghuis komt van nog verder, dat zal een invalbeurt worden als dat nodig is", zo verduidelijkt Van 't Schip.

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
2
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
10
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties