Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij onthult opvallende reden van overstap Blind en linkt Ten Hag aan Ajax

Laatste update:

Jansen was jarenlang de vaste zaakwaarnemer van Daley Blind en bracht de linkspoot in 2014, na een uitstekend WK, naar Manchester United. Daar werd Blind gewaardeerd, maar een bepalende speler zou hij nooit echt worden op Old Trafford. Vier jaar na zijn vertrek keerde Blind terug bij Ajax, waar hij wél een bepalende speler werd. Jansen was toen nog 'gewoon' de zaakwaarnemer van Blind.

"Michel van Egmond heeft ooit een boek geschreven over Rob Jansen", begint Verweij. "Dat boek was wel de aanleiding voor Danny en Daley Blind om weg te gaan bij Rob Jansen en naar SEG te gaan." Verweij verklaart dat Danny en Daley Blind vinden dat het in het boek te veel over Daley's tijd in Manchester ging. "De familie Blind was absoluut niet blij met de uitspraken van Jansen in dat boek", weet Verweij.

Korte lijntjes met Ten Hag


Driessen denkt dat Erik ten Hag na dit seizoen (noodgedwongen) vertrekt bij Manchester United, dat Champions League-voetbal komend seizoen lijkt te moeten vergeten. Driessen voorspelt dat Engeland-manager Gareth Southgate de nieuwe manager wordt van Man United. "Ik denk dat het met of zonder FA Cup over is voor Ten Hag." Man United neemt het in de halve finale van dat toernooi op tegen Coventry City.

"Als hij de deur gewezen wordt, gaat de deur naar Ajax misschien wel open", haakt Verweij in. "Als Marijn Beuker en Kelvin de Lang de lijn van Alex Kroes blijven volgen... Kroes is natuurlijk de oprichter van SEG. Daar heeft hij alle banden mee verbroken om bij Ajax aan de slag te gaan, maar hij kent Ten Hag natuurlijk wel uit zijn SEG-tijd. En ik denk dat hij vol voor Erik ten Hag was gegaan en ook een goede kans zou hebben gehad om hem binnen te halen. Dus ik hoop voor Marijn Beuker en Kelvin de Lang dat het ze ook lukt."

SEG-oprichter Kroes is geschorst door Ajax nadat bekend werd dat hij aandelen van Ajax kocht met voorkennis. "En ook Danny Blind heeft warme banden met SEG", haalt Verweij later aan. "Daley wordt begeleid door SEG, dus die kent Erik ten Hag ook. Dus ik denk dat als Danny zich daarmee gaat bemoeien, het lijntje naar Erik ten Hag ook heel kort is." Danny Blind is momenteel de technische man in de Raad van Commissarissen van Ajax.

Verweij denkt dat Ajax er verstandig aan zou doen om weer met Ten Hag in zee te gaan. "Er valt natuurlijk een wereld voor hem te winnen. Hij heeft daar fantastisch gepresteerd. Slechter dan dit seizoen kan het natuurlijk nooit. Iedereen heeft nu ook geduld, dat was in zijn beginperiode wel anders. Valentijn en ik hadden natuurlijk geduld...", zegt Verweij met een knipoog. De Telegraaf was in de beginperiode van Ten Hag bij Ajax behoorlijk kritisch op de oefenmeester.

"Toen kwam hij daar als groentje binnen. Nu heeft hij veel meer krediet. Iedereen heeft er begrip voor als hij komend jaar geen kampioen wordt. Maar misschien het jaar daarna... Dus laat Ten Hag lekker gaan bouwen in Amsterdam." Ten Hag kende een succesvol eerste seizoen met een top vier-finish en de winst van de Carabao Cup. Dit seizoen gaat het behoorlijk minder. The Red Devils zijn ver verwijderd van een Champions League-ticket en werden dit seizoen al in de groepsfase van dat toernooi uitgeschakeld. Wel maakt United nog kans op de FA Cup.

Meer nieuws

Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
3
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
27
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
13
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties