Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij voorziet Ajax van tip: 'Als je een goed gesprek aangaat, wie weet'

Laatste update:

Waar presentator Pim Sedee een helse zoektocht lijkt te verwachten, denkt Verweij daar tamelijk anders over. "De namen die genoemd zijn, als je daar werk van maakt, dan is dat reëel." De journalist denkt dat Cruijff in ieder geval interesse heeft in de functie bij Ajax, terwijl hij ook denkt dat Rijkaard er eventueel voor openstaat. "Als je een heel goed gesprek met Frank Rijkaard aangaat, wie weet. Hoeveel pogingen zijn er nu echt ondernomen? Hij heeft heel snel aangegeven dat hij het niet wil, maar als je hem er echt van weet te overtuigen dat het van cruciaal belang is… Wanneer je met Koeman spreekt, en dat schijnt ook bij Guardiola en Rijkaard zou te zijn: als je aan de erfenis van Johan Cruijff komt zijn zij gewoon bereid om heel veel te doen."

Valentijn Driessen denkt dat de manier waarop toenadering wordt gezocht belangrijk is bij het benaderen van een nieuwe algemeen directeur. "Het hangt er natuurlijk heel erg van af wie er komt en hoe je dat presenteert. Geef je gewoon een belletje of stalk je hem? Je hoort soms van spelers dat ze de hele zomer gestalkt worden en uiteindelijk 'ja' zeggen. Zoals bij Ruud van Nistelrooij en Xavi Simons. Dus wat dat betreft... Maar als Pier Eringa komt bij Rijkaard zegt hij: 'Wie ben jij en wat heb jij voor Ajax gedaan?' Je zal echt een strategie daarop moeten loslaten."

Het valt Sedee op dat andere journalisten zich ergeren aan het feit dat het 'Ajax-DNA' zo belangrijk wordt geacht, maar Verweij kan zich daar niet in vinden. "Ik loop inmiddels vijftien jaar bij Ajax rond en zie heel veel stukken voorbij komen van journalisten die sinds 2011 niet meer op De Toekomst zijn geweest. Dus ja, die hebben in ieder geval niet het Ajax-DNA denk ik." Commercieel Menno Geelen stelt zich in ieder geval niet beschikbaar voor de functie van algemeen directeur, maar zal tot 1 augustus wel de taken van Van der Sar overnemen. Indien de Amsterdammers dan nog geen opvolger hebben aangesteld blijft hij actief als algemeen directeur ad interim.

Moet Ajax alsnog een poging wagen om Rijkaard aan te stellen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties