Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VI noemt volgende aanvaller die Ajax na Conceição gaat verlaten

Laatste update:

"Wie sowieso zal vertrekken, is Georges Mikautadze", aldus VI. Volgens het wekelijkse voetbalmagazine gaan de Amsterdammers binnenkort op bezoek in Frankrijk, maar is een terugkeer uitgesloten. "De club ziet de kwaliteiten van Mikautadze wel, maar op dit moment is het geen logische match. De verwachting is dat Metz hem overneemt en mogelijk daarna meteen weer doorverkoopt aan een grotere club in Frankrijk of het buitenland."

Chuba Akpom en Carlos Forbs liggen volgens Goodijk goed in de markt bij diverse clubs uit de Premier League. "Beiden zijn homegrown en daarom extra interessant voor Engelse clubs. Het is goed mogelijk dat Ajax na een rampseizoen gewoon nog winst maakt op het tweetal, dat voor een kleine dertig miljoen euro naar Amsterdam kwam."

Het is vooralsnog onduidelijk wat er met routiniers Steven Bergwijn en Steven Berghuis gaat gebeuren. Indien de aanvoerder vertrekt, kan Ajax volgens Goodijk een mooi bedrag voor hem vragen. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Bergwijn op 20 miljoen euro.

Bergwijn ligt nog tot medio 2027 vast en zou er nog altijd goed opstaan bij een aantal fraaie clubs. Ook was er de afgelopen tijd serieuze belangstelling uit Saudi-Arabië.

De situatie van Berghuis is anders. De 32-jarige linkspoot loopt in de zomer van 2025 uit zijn contract bij Ajax, waardoor het volgens VI mogelijk een goed moment is om de wegen te scheiden. Vanuit Turkije lijkt de interesse serieus, daar Besiktas de voormalig Feyenoorder dolgraag wil overnemen en op het vinkentouw zou zitten.

Vier aanvallers zullen komend seizoen sowieso nog deel uitmaken van de selectie van Ajax. Een vertrek van sterspelers Brian Brobbey lijkt onbespreekbaar, terwijl de Amsterdammers ook nog vertrouwen op het potentieel van tieners Amourrichio van Axel Dongen, Mika Godts en Julian Rijkhoff. Wat er met jeugdspelers Jaydon Banel en Naci Ünüvar (keert terug van FC Twente) gaat gebeuren is vooralsnog onbekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
0
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
3
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
4
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
29
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties