Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vink: 'Ik krijg al een smile op mijn gezicht als ik over hem praat, zó goed!'

Laatste update:

"Ik krijg al een smile op mijn gezicht als ik het over hem heb", zo vertelde Vink, kijkend naar eerdere beelden van Proper. "Bij NEC is hij degene die als eerste op de lijst staat bij trainer Rogier Meijer."

"Hij maakt het spel zó simpel. Hij laat het ook heel simpel ogen en hij is heel goed in de bal één keer raken. Het is ook heel goed dat hij snel denkt, want dat is zó belangrijk voor een middenvelder. Bovendien heeft hij een dieptepass, komt hij in de zestien en maakt hij ook in de Eredivisie zijn goals."

"Hij weet ook altijd het overzicht te behouden en kan lange passes geven", zo vervolgt Vink zijn opsomming. "Normaal speelt hij ook met Taylor dicht bij de zestien in Jong Oranje. Het is gewoon een complete voetballer. Het is een prettige speler om naar te kijken en hij is er ook niet vies van om zijn poot erin te zetten", besluit Vink.

Reiziger koos er verder voor om Devyne Rensch en Kenneth Taylor op de bank te zetten. Donderdagavond neemt Nederland het in zijn vijfde wedstrijd van de EK-kwalificatiereeks op tegen Gibraltar, dat momenteel de laatste plek bezet in Groep C. Jong Oranje gaat aan kop met twaalf punten uit vier wedstrijden.

Het doel van Jong Oranje wordt verdedigd door Calvin Raatsie, die een viermansdefensie voor zich heeft. Neraysho Kasanwirjo start als rechtsback, terwijl Ian Maatsen invulling geeft aan de linksbackpositie. Het centrum wordt gevormd door Ryan Flamingo en Finn van Breemen.

De opvallendste afwezige op de middelste linie is Taylor. Het driemansmiddenveld wordt gevormd door Dirk Proper, Ruben van Bommel en Calvin Twigt. Voorin wordt diepste spits Noah Ohio vanaf de flanken bediend door Million Manhoef (rechts) en Myron van Brederode.

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
2
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
6
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties