Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Virgil van Dijk is mijn grote idool, ik vind hem als speler echt geweldig'

Laatste update:

Kabak maakte onlangs pas zijn debuut voor Schalke en de eerste minuten voor zijn nieuwe werkgever smaken naar meer. "Het is geweldig om weer op het veld te mogen staan", zegt het jeugdproduct van Galatasaray in een interview op de website van de Bundesliga. "Het is heerlijk om weer te mogen spelen, want dat had ik sinds mei niet meer gedaan. Een geweldige ervaring om weer speelminuten te maken."

De negentienjarige verdediger van Schalke is ambitieus en heeft verschillende voorbeelden die bij topclubs spelen. Een mandekker springt er wat hem betreft echter bovenuit. "Ik wil binnen twee of drie jaar de absolute top bereiken, zoals Virgil van Dijk dat ook is gelukt. Hij is mijn idool, ik vind hem echt geweldig. Zijn stijl bevalt me en ook hoe hij speelt. Ik kan dus wel zeggen dat hij mijn idool op voetbalgebied is."

Kabak beseft dat hij nog veel werk moet verzetten, wil hij uitgroeien tot een verdediger van het kaliber-Van Dijk. "Ik zit nu zeker nog niet op honderd procent", beaamt de jonge centrumverdediger. "Ik moet keihard werken, want het niveau van de Bundesliga ligt heel hoog, zeker op fysiek gebied. Ik moet dus werken aan mijn snelheid en fysieke kracht. En zorgen dat ik niet geblesseerd raak."

-
Zie jij Ozan Kabak net zo goed worden als Virgil van Dijk?

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
29
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
18
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties