Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Virgil van Dijk krijgt lovende kritiek als 'luitenant' in 'beste Liverpool ooit'

Laatste update:

Voormalig profvoetballer Ferdinand kon zijn bewondering voor Liverpool niet verbergen na de dominante vertoning van Liverpool, en gelooft dat er geen reden is waarom de club dit seizoen niet alle mogelijke prijzen wint. Danzkij de 2-0 zege op Villarreal heeft de Engelse ploeg een grote stap gezet richting de finale van de Champions League. Liverpool won eerder al de Carabao Cup en kan naast het winnen van de Champions League dit seizoen ook nog beslag leggen op de Premier League-titel en de FA Cup.

"Dit is het beste Liverpool dat ik ooit heb gezien", zei Ferdinand bij BT Sport. "Ze zijn meedogenloos, zowel met als zonder bal. De manier waarop ze teams onder druk zetten, de energie die ze in hun spel leggen en inzet die ze tonen, je staat ervan versteld. Het winnen van de quadruple moet het doel zijn. Als het ze lukt zijn ze onsterfelijk."

Collega-analist Owen kon de lovende woorden van Ferdinand alleen maar beamen. "Voor mij is dit het beste Liverpool dat ik ooit heb zien spelen. Ze zijn overal. Villarreal moet wel gedacht hebben wat er met hen aan de hand was. Een antwoord vinden op deze pressing is echt onmogelijk."

Ferdinand had ook lovende woorden over voor Van Dijk. De voormalig speler van Manchester United noemde de dertigjarige verdediger een van de vier 'luitenanten' van Liverpool samen met Jordan Henderson, Andy Robertson en Trent Alexander-Arnold. "Zij zullen de ploeg voor de return moeten behoeden voor gemakzucht. Dat is het enige waardoor ze nog kunnen struikelen."

UEFA Champions League
Liverpool
2 - 0
Villarreal

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
15
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
2
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
15
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties