Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Virgil van Dijk was op zijn top de beste verdediger die ooit geleefd heeft'

Laatste update:

"Sommige mensen zullen het hebben over hoelang iemand meegaat", begint Foster. "Maar in het pantheon van centrale verdedigers vind ik dat hij het spel naar een hoger niveau heeft getild." Een tafelgenoot is het niet met Foster en stelt dat Van Dijk 'misschien op plek zeven of acht komt' in het lijstje van beste centrale verdedigers aller tijden. Een ander spreekt van een plek in de top 10.

"Ik denk dat hij drie jaar op rij de beste centrale verdediger van de wereld was", gaat Foster verder. Op 17 oktober 2020 liep de stopper van Liverpool een gescheurde kruisband op tegen Everton na een roekeloze actie van Jordan Pickford. "Hij heeft een zware blessure gehad en is nu nog zoekende om terug op zijn topniveau te komen."

"Op de toppen van zijn kunnen was Virgil van Dijk de beste verdediger die ooit geleefd heeft", gaat Foster verder. "Dat geloof ik echt. Twee jaar geleden was hij de beste verdediger die het spelletje ooit gespeeld heeft. Toen Liverpool de Champions League en Premier League won, was hij de nummer één. Mensen hebben een kort geheugen. Ik denk dat zijn snelheid wat is afgenomen na zijn knieblessure, maar gedurende twee à drie jaar..."

Van Dijk is sinds dit seizoen de eerste aanvoerder van Liverpool. Bondscoach Ronald Koeman heeft hem ook de band om de arm geschoven. Vrijdag kende Van Dijk een mindere dag met Oranje, dat met 1-2 verloor van Frankrijk. Maandag wacht een semi-cruciaal duel met Griekenland, dat drie punten meer en een wedstrijd meer heeft gespeeld in de EK-kwalificatie.

Foster beëindigde eerder dit jaar zijn carrière. De oud-doelman vertegenwoordigde in zijn loopbaan meerdere clubs, waaronder Bristol City, Stoke City, Manchester United, West Bromwich Albion en Watford. De inmiddels veertigjarige Foster beëindigde zijn carriere bij Wrexham AFC. Eind vorig seizoen redde hij in blessuretijd een strafschop tegen Notts County, wat er uiteindelijk voor zorgde dat Wrexham promoveerde naar de League Two, het vierde niveau van Engeland.

In die competitie deed hij nog vier wedstrijden mee, voordat hij in augustus besloot zijn handschoenen aan de wilgen te hangen. "De waarheid is dat mijn prestaties dit seizoen niet van het niveau waren dat ik van mezelf eis", verklaarde Foster. "Ik voel dat het nu het juiste moment is om met pensioen te gaan." Foster kwam ook acht keer uit voor het Engelse nationale team.

Meer nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
13
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
6
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
27
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
19
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties