Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax hoopt Wout Weghorst voor zacht prijsje te kunnen binnenhalen'

Laatste update:

Burnley degradeerde onder Vincent Kompany uit de Premier League en een nieuwe manager is nog niet aangesteld op Turf Moor. De nieuwe coach van the Clarets, die naar verwachting op korte termijn wordt aangesteld, mag beslissen of Weghorst blijft of toestemming krijgt de club te verlaten.

The Telegraph verwacht dat Weghorst Burnley voortijdig gaat verlaten, zeker nu de club niet langer in de Premier League actief is. De boomlange spits tekende in januari 2022 bij de degradant, maar wist nimmer een vaste plaats te veroveren. In 20 optredens wist de Oranje-international slechts 2 keer het net te vinden.

In de afgelopen jaren werd Weghorst verhuurd aan achtereenvolgens Besiktas, Manchester United en TSG Hoffenheim. Een vierde verhuurperiode lijkt geen optie te zijn en met het oog op het contract dat in 2025 afloopt is de verwachting dat Burnely Weghorst zal verkopen.

Ajax


Voetbal International en het Algemeen Dagblad meldden op 7 juni dat Ajax Weghorst op de korrel heeft. Volgens VI is de 31-jarige aanvaller voor een 'schappelijke prijs' op te halen in het noordwesten van Engeland.

Journalist Tim van Duijn van Voetbal International bevestigde dat Ajax heeft geïnformeerd bij Burnley naar de diensten van Weghorst. De journalist schreef daarbij dat de rechtspoot een overstap naar Amsterdam wel ziet zitten.

In eerste instantie leek FC Twente goede papieren te hebben om Weghorst terug te halen naar Nederland. De aanvaller, met een transferwaarde van 6 miljoen euro op Transfermarkt, droomt er nog altijd van om een keer uit te komen voor zijn jeugdliefde. Het is mede door de interesse van Ajax twijfelachtig of Weghorst komend seizoen in de Grolsch Veste te bewonderen is.

Oranje


Weghorst is momenteel alleen bezig met het Nederlands elftal. Dankzij zijn late doelpunt als invaller werd zondag met 2-1 gewonnen van Polen in de poulefase van het EK. Vrijdag volgt de tweede groepswedstrijd tegen Frankrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Vind jij Wout Weghorst goed genoeg voor Ajax?

Meer nieuws

Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
1
Surrealistische beelden: oorlog tussen De Bruyne en Belgische fans
39
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
50
Live meepraten op het EK: Georgië - Portugal
37
Live meepraten op het EK: Tsjechië - Turkije
67
België wacht loodzware kraker tegen Frankrijk na teleurstellend resultaat
70

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties