Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ron Jans bekent slechts één informerend belletje van Nederlandse topclub

Laatste update:

"Eén keer ben ik gepolst, maar meer ook niet", aldus Jans, die met Utrecht de zevende plaats bezet in de Eredivisie. "Toen zat ik bij FC Groningen, het zal ergens in 2008 of 2009 zijn geweest."

Meer: Jans waarschuwt PSV over transfertarget: ‘Moet veel meer doen buiten het veld’

Welke club het dan was? "Het is Ajax of Feyenoord, één van de twee. Doet er niet toe", laat de 65-jarige oefenmeester zich niet in de kaarten kijken. "Ik ben één keer gepolst en daarna heb ik er nooit meer iets van gehoord. Maar ik kijk met heel veel plezier terug op mijn carrière. Niet met het idee: er ontbreekt iets."

Zowel Ajax als Feyenoord zoekt opnieuw een nieuwe hoofdtrainer. John van 't Schip gaat in Amsterdam niet door als eindverantwoordelijke, terwijl Arne Slot de Rotterdamse bekerwinnaar zo goed als zeker inruilt voor Liverpool. Dat Jans opnieuw bij beide topclubs wordt genoemd, snapt hij wel.

"Een blijk van waardering", aldus Jans, die in het verleden ook bij onder meer sc Heerenveen, PEC Zwolle en FC Twente werkte. "Maar ik zit nu bij Utrecht, en daar ga ik ook niet weg. Er hoeft dus ook niemand te bellen."

"Ik heb nog anderhalf jaar een contract en dat dien ik minimaal uit. Ik heb het hier prima naar mijn zin", zo besluit Jans, die aan het begin van het seizoen het roer overnam van de ontslagen Michael Silberbauer.

Onder leiding van Jans begon het zwalkende Utrecht aan een heuse opmars. Met nog drie speelronden te gaan lonkt een ticket voor de play-offs om Europees voetbal voor de club uit de Domstad.

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
0
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
3
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
17
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties