Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vitesse shopt in Serie A en wil FC Utrecht aftroeven in strijd om Feyenoorder'

Laatste update:

Voelkerling Persson speelde jaren in de jeugdopleiding van AS Roma, alvorens hij vorige zomer transfervrij de overstap maakte naar Lecce. De Zweedse jeugdinternational slaagde er bij zijn nieuwe werkgever nog niet in om indruk te maken, waardoor hij op huurbasis vlieguren moet maken bij Vitesse. In Arnhem moet Voelkerling Persson concurreren met Samid Hamulic, die wordt gehuurd van het Franse Toulouse. Ook spitsen Amine Boutrah, Thomas Buitink en Simon van Duivenbooden maken deel uit van de selectie van Cocu.

Bij Lecce zat Voelkerling Persson tijdens de eerste speelronde nog op de bank, maar zondagavond was hij al niet meer aanwezig toen de promovendus met 2-2 gelijkspeelde op bezoek bij Fiorentina. Via de clubwebsite bevestigde Lecce vervolgens dat Voelkerling Persson op weg is naar Nederland. Namens zijn huidige werkgever staat de teller momenteel op negen officiële duels, waarin de spits geen enkele bijdrage aan doelpunten kon leveren. In Arnhem moet Voelkerling Persson de zoekende Cocu van meer aanvallende smaken voorzien.

Hendriks
Vitesse is ook concreet voor Ramon Hendriks, zo meldde 1908.nl zondagavond. De linksbenige verdediger moet op huurbasis overkomen van Feyenoord. Utrecht hoopt Hendriks ook nog te strikken, zo bevestigde technisch directeur Jordy Zuidam eerder al aan Voetbal International. De 22-jarige verdediger zat zondag tegen Almere City (6-1 winst) gewoon nog op de bank bij Feyenoord. In De Kuip ligt de Nederlandse jeugdinternational nog tot medio 2025 vast. Hendriks speelde tot dusver elf officiële duels in de hoofdmacht van de regerend landskampioen. Zware knieblessures en stevige concurrentie van sterkhouders als Marcos Senesi en Dávid Hancko zaten een echte doorbraak nog in de weg.

Moet Feyenoord opnieuw kiezen voor een verhuur van Hendriks?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
5
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
18
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties