Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volgende Nederlandse topverdediger op komst? 'Tientallen miljoenen geboden'

Laatste update:

Journalist Baris Yurduseven van TRT Spor bevestigt dat nieuws. Volgens de Turkse nieuwtjesjager hebben clubs uit Engeland en Italië zich deze week gemeld bij de clubleiding van Fenerbahçe.

Een onbekende Serie A-club heeft 15 miljoen euro over voor de diensten van Oosterwolde, terwijl een niet nader genoemde Premier League-club zelfs bereid is om 20 miljoen euro neer te tellen voor het jeugdproduct van FC Twente.

Transfermarkt taxeert de marktwaarde van Oosterwolde momenteel op 7 miljoen euro. In Istanbul ligt de centrale verdediger annex linksback nog tot medio 2027 vast. Fenerbahçe maakte in januari 2023 zelf 6 miljoen euro over aan Parma voor de diensten van Oosterwolde.

Sinds dit seizoen is Oosterwolde een vaste waarde bij Fenerbahçe. Trainer Ismail Kartal heeft behoorlijk veel vertrouwen in de Zwollenaar. Onder de gelouterde Turkse oefenmeester begon Oosterwolde als linksback, maar sinds eind oktober wordt hij voornamelijk als centrumverdediger gebruikt.

In gesprek met Voetbalzone liets Oosterwolde vorig jaar weten wat zijn favoriete competitie is. "Waar ik over vijf jaar sta? Dan wil ik in de Premier League en het Nederlands elftal spelen! Als kind keek ik altijd naar het Engelse voetbal, het is gewoon de beste competitie van de wereld."

Hoewel de concurrentie achterin hevig is, hoopt Oosterwolde nog altijd op een interlandcarrière met Oranje. "Ik voel me gewoon een Nederlander, dus een eindtoernooi spelen met Oranje blijft een droom. Ik ben vaak benaderd door Suriname en Indonesië, maar dat is wellicht iets voor later."

Is Jayden Oosterwolde klaar voor de volgende stap?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
17
Haaland weet niet hoe snel hij naar binnen moet na winnen titel met Man City
2
Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
16
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties