Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Volgende Premier League-club meldt zich bij Ajax voor Edson Álvarez'

Laatste update:

Álvarez zou bij West Ham als potentiële opvolger van Declan Rice worden gezien. De 23-jarige Engelsman, die al sinds 2017 in het eerste elftal van the Hammers speelt, zou in de belangstelling staan van Chelsea. Overigens zou Rice wel pas komende zomer willen vertrekken, waardoor Álvarez het seizoen in de Eredivisie nog kan afmaken.

Eerder deze week meldde Ben Jacobs, journalist van CBS Sports al dat Chelsea nog altijd van plan is om Álvarez los te weken bij Ajax. Volgens Jacobs heeft eigenaar Todd Boehly de Mexicaan daar in september een toezegging over gedaan, en is hij van plan zich daaraan te houden. Volgens de journalist kan Ajax deze maand daarom een telefoontje vanaf Stamford Bridge verwachten.

Chelsea is op zoek naar een stofzuiger op het middenveld, gezien het feit dat N'Golo Kanté langdurig uitgeschakeld is. Ook Jorginho, Denis Zakaria, Ruben Loftus-Cheek en Mateo Kovacic kunnen op de positie van de Fransman uit de voeten, maar met name laatstgenoemde twee gelden meer als box-to-box-middenvelders. Afgelopen zomer weigerde Ajax nog een bod van vijftig miljoen euro voor Álvarez, dus de Amsterdammers lijken bij een transfer van Álvarez hoe dan ook flink te kunnen gaan cashen.

Denk jij dat Edson Álvarez aan het eind van deze maand nog bij Ajax speelt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties