Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Volgens mij heeft hij Ajax honderdduizend euro per duel gekost'

Laatste update:

"Dat is toch wel een van de hoogtepunten van mijn carrière geweest", kijkt Boerrigter terug op de wedstrijd tegen PSV. "We kregen volgens mij een corner tegen, die werd eruit gehaald en toen kwam de bal bij Christian Eriksen. Die stak mij gelijk weg en toen ging ik één-op-één met Erik Pieters. Dat duel won ik en toen stond de keeper opeens voor me. Toen dacht ik: nou prima, dan schiet ik de bal gewoon om je heen in de goal. En toen barstte het feest los."

Boerrigter was onder Frank de Boer niet zeker van een basisplaats. De ex-trainer van de Amsterdammers gaf de voorkeur aan anderen. "Ik mocht maar tien minuten invallen na mijn goal tegen PSV en een week later was Isaac Cuenca, die Ajax voor een groot bedrag had gehuurd van Barcelona, weer fit", aldus de aanvaller. "Volgens mij heeft hij wel honderdduizend euro per duel gekost. Hij moest doodleuk op mijn plek gaan voetballen en ik werd buiten de selectie gezet. Dat maakte me toen zo boos, ik was er echt klaar mee. Dus toen dacht ik ook: ik wil hier weg, dan ga ik maar bij een andere club voetballen."

Uiteindelijk vertrok Boerrigter voor ruim twee miljoen euro naar Celtic. Door een blessure kwam hij daar niet volledig uit de verf. "Dat begon eigenlijk bij Ajax in de voorbereiding, maar bij Celtic ging het mis. Die hebben mij toen volgestopt met pijnstillers en ik moest maar gewoon doorgaan. Toch bleek uiteindelijk dat het om een botbreuk in mijn enkel ging. Ik neem de medische staf van Celtic dan ook heel veel kwalijk, dat was echt een schande."

-
Hoe eindigt Ajax - PSV?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties