Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voormalig plaaggeest moet streep zetten door eerste ontmoeting met Ajax'

Laatste update:

Het is momenteel nog onzeker of Mkhitaryan op tijd fit is voor de returnwedstrijd tegen Ajax in het Stadio Olimpico op 15 april. De voormalig speler van Arsenal en Manchester United was dit seizoen al betrokken bij achttien doelpunten van AS Roma en zonder hem verloor de ploeg van trainer Paulo Fonseca de laatste twee wedstrijden. Mkhitaryan is geen onbekende voor Ajax, dat in 2017 in de finale van de Europa League met 0-2 verloor van Manchester United. De Armeense buitenspeler tekende bijna vier jaar geleden voor het tweede doelpunt van the Red Devils.

Fonseca werd maandag ook al geconfronteerd met slecht nieuws uit de ziekenboeg. Marash Kumbulla heeft namelijk een knieblessure opgelopen bij de Albanese nationale ploeg en de 21-jarige verdediger moet minstens vier weken terugkijken. Het lijkt dan ook uitgesloten dat Kumbulla op tijd fit is voor de Europese ontmoetingen met Ajax van volgende maand. Kumbulla heeft zijn rechterknie verstuikt en een scheurtje in zijn meniscus opgelopen tijdens de interlandperiode met Albanië. De mandekker speelde tegen Andorra (0-1 winst) de volledige wedstrijd mee, dus vermoedelijk heeft Kumbulla de blessure opgelopen op de training. AS Roma meldt dat de Albaniër, die overigens ook beschikt over een Italiaans paspoort, niet geopereerd hoeft te worden aan zijn knie.

Collega-verdediger Chris Smalling is momenteel herstellende van een spierblessure en de Engelsman hoopt na de interlandperiode weer aan te sluiten bij AS Roma. Het is nog onzeker of Fonseca het aandurft om hem tegen Ajax gelijk voor de leeuwen te gooien. Achter de namen van Jordan Veretout en Bryan Cristante staat eveneens een vraagteken. De middenvelders kampen op dit moment met respectievelijk een dijbeen- en liesblessure. De eerstvolgende opponent van Ajax in de Europa League spelen zaterdag nog tegen Sassuolo, voordat de focus komt te liggen op de heenwedstrijd in Amsterdam.

-

Meer nieuws

Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
3
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
1
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
13
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties