Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig target van Ajax flopt weer en lijkt toekomst in Europa te verspelen

Laatste update:

In 2019 zaten Ajax en Betis achter Lainez aan, die op dat moment te boek stond als talentvolle aanvaller van Club América. Na een transfersoap koos de Mexicaan voor een overstap naar Spanje en liet hij Ajax, dat ver wilde gaan voor Lainez, zitten. Dat is de Amsterdammers uiteindelijk niet slecht uitgekomen, want de kleine vleugelspeler heeft de afgelopen jaren niet kunnen laten zien waarom Betis veertien miljoen euro voor hem neertelde.

In drie seizoenen in het Estadio Benito Villamarín kwam de Mexicaan tot vijftig wedstrijden, waarvan de meeste als invaller. Deze zomer besloot Betis dan ook om Lainez te verhuren aan SC Braga, maar ook dat werd geen succes. Op 9 oktober speelde hij zijn laatste competitiewedstrijd en de Portugezen gaven deze transferwindow dan ook te kennen dat ze niet meer verder wilden met de rappe aanvaller. Betis gaat naar verluidt dan ook besluiten om Lainez terug te halen en meteen door te verkopen.

Het contract van Lainez loopt tot medio 2025 en dus hoopt de groenwitte club uit Sevilla nog een transfersom voor de speler te kunnen vangen. Vooralsnog is van Europese interesse geen sprake en dus wordt er gehoopt op een Mexicaanse club die het nog in de 22-jarige linkspoot ziet zitten. Van de veertien miljoen euro die in 2019 werd uitgegeven door Betis, lijkt de club weinig meer terug te zien. Op Transfermarkt wordt de waarde van Lainez geschat op zo'n tweeënhalf miljoen euro.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties