Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Twentenaar eist heldenrol op: 'Hij stak zo zijn middelvinger op'

Laatste update:

"Dat boeit mij helemaal niets. Hij kwam er niet in vanwege die leuzen, laat dat duidelijk zijn. Eigenlijk is er meer kans dat hij er niet in komt als men gaat zeggen wat ik moet doen. En ja, ik ben een agressieve lul. Dat mag ook wel even gezegd worden. Hij heeft altijd kans om in te vallen als de wedstrijd daarom vraagt."

"Het was een geweldige uithaal. Hij vierde het met de fans, gooide zijn shirt naar hen, ze houden allemaal van hem. Misschien heeft hij op deze wijze wel zijn middelvinger naar mij opgestoken. Maar dat vind ik niet erg, daar krijgt hij voor betaald. Hij is de held, fantastisch. Maar er waren vandaag nog meer helden die lange tijd geen doelpunt tegen kregen. Ze hebben ervoor gezorgd dat hij ook een held kon worden. Ik wens hem verder alle succes."

De trainer zelf was ook mikpunt van de fans, die onder meer scandeerden: 'Mick McCarthy, je voetbal is shit'. "Toen hoorde ik ze opeens niet meer, toch (na de goal van Celina, red.)? Joh… Ze kropen echt terug in hun schulp, of niet dan... Luister, tenzij iemand anders besluit, ben ik, a boring old big nose f***cking fart with shit football, tot mei hier trainer."

Denk jij dat Bersant Celina nog gaat slagen bij Manchester City?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties