Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vriends: 'Hij is een zeldzaam goede passer, met heel bijzondere mogelijkheden'

Laatste update:

"Boscagli is heel goed aan de bal", gaf Vriends aan. "Je ziet een verschil met André Ramalho, want als Ramalho onder veel druk komt te staan, speelt hij wat sneller een lange bal of een geforceerde pass onder druk."

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

Vriends laat weten graag naar een speler als Boscagli te kijken. "Het is een zeldzaam goede passer. Internationaal zie je misschien weinig jongens met zijn postuur in het centrum van de verdediging, maar hij heeft wel heel bijzondere mogelijkheden aan de bal."

"Hij speelt heel veel vooruit, hij stelt uit, hij heeft veel lef", aldus Vriends, die vindt dat zijn Franse collega bij PSV bijna als een middenvelder speelt. "Misschien is Nederland de enige competitie waarin je je dat kunt permitteren, zeker als je zo dominant speelt als PSV. Het is fijn om dan een speler te hebben die zo vooruit durft te spelen. Het was ook een knappe kopbal waarmee hij scoorde trouwens."

Kenneth Perez deelde bij ESPN's Dit was het Weekend ook al complimenten uit aan Boscagli. De Deense analyticus vindt dat de linksbenige centrumverdediger het uitstekend doet bij PSV, zo ook zondag tegen Feyenoord (1-2 winst). Boscagli liet zich in defensief opzicht bijvoorbeeld zien in de 51ste minuut door een lage voorzet van Quilindschy Hartman weg te tikken, waardoor Santiago Gimenez niet meer lekker bij de bal kon komen. De mandekker liet zich ook voorin gelden door de 0-2 binnen te koppen uit een hoekschop.

"Hij kwam als linksback en had het daar heel lastig", zei Perez. PSV kocht Boscagli in 2019 voor twee miljoen euro van OGC Nice. "Als centrale verdediger dachten we: is hij verdedigend wel goed genoeg?"

Volgens Perez wordt Boscagli geholpen door de aanwezigheid van hoofdtrainer Bosz. "Boscagli heeft nu een trainer die van het voetballende vermogen uitgaat. Daardoor stond Schouten, die ook heel erg goed speelde, achterin. Schouten speelde in plaats van André Ramalho, van wie gezegd wordt dat het een betere verdediger is. Maar ik vind Schouten verdedigend gewoon beter!"

Eredivisie
Feyenoord
1 - 2
PSV

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties