Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waterreus wijst mogelijke opvolger Benítez bij PSV aan: 'Doet het heel erg goed'

Laatste update:

"Earnest Stewart heeft natuurlijk ook weer een band met Amerika", opent Waterreus de keepersdiscussie bij PSV in de podcast Skiete Willy van Voetbal International. "En als ik me niet heel erg vergis, is Matt Turner op dit moment de keeper van Amerika."

"Die zit in Engeland ergens op de bank. Daar gaan we al. Dat zou zomaar kunnen." Turner speelde dit seizoen twintig wedstrijden voor Nottingham Forest in alle competities. Hij ondervindt echter stevige concurrentie van de onlangs aangetrokken Matz Sels, die zaterdag tegen Newcastle United (2-3 nederlaag) onder de lat stond.

"Ik noemde net ook een andere suggestie, Nubel", verlegt Waterreus de aandacht naar Alexander Nübel, door Bayern München dit seizoen verhuurd aan VfB Stuttgart. "Die keepte vorig jaar bij AS Monaco. Daar heeft PSV twee keer tegen gespeeld. Een keer in de voorronde Champions League en een keer in de Europa League."

"Hij doet het op dit moment heel erg goed bij Stuttgart en gaat natuurlijk nooit terug naar Bayern zolang Neuer daar speelt. Ja, dat zijn ook opties", aldus de voormalig PSV-doelman, die ook in de Eredivisie rondkijkt naar eventuele opvolgers van Benítez.

"Ik denk inderdaad dat Lars Unnerstall in de Nederlandse competitie de beste keeper zou zijn. Maar ook Nick Olij zou een suggestie zijn. Maar hij is dan niet een onbetwiste nummer één in mijn optiek. En als je zo iemand haalt, dan zou je weer aan Jeroen Zoet kunnen denken als back-up", zo besluit Waterreus.

Benítez is onder trainer Peter Bosz de vaste eerste keus onder de lat bij PSV. Tweede keus Joël Drommel hoefde alleen te rekenen op speeltijd in de TOTO KNVB Beker. Het Eindhovense keepersgilde wordt compleet gemaakt door Boy Waterman en Kjell Peersman.

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
20
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties