Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst krijgt ondanks lyrische Ten Hag dikke onvoldoende toebedeeld

Laatste update:

Het regionale Manchester Evening News, dat normaliter erg kritisch is op Weghorst, beloont de rechtspoot juist met een 7. De aanvalsleider krijgt complimenten voor zijn werkethos en de manier waarop hij medespelers in stelling brengt, maar de krant ziet een groot aandachtspunt. "Hij komt niet in de buurt van een waardevolle kans." The Sun rekent Weghorst ook af op zijn afronding en geeft hem daarom een 4. "Hij miste een honderd procent doelpunt, maar gelukkig voor hem was het buitenspel. Dat had de grootste blunder van het seizoen kunnen zijn", doelt het tabloid op een moment uit het eerste kwartier van de wedstrijd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Kwaliteitskrant The Guardian is kritisch op de manier waarop West Ham-spits Michail Antonio zijn teamgenoten probeerde te bereiken en schrijft dat hij wat kan leren van Weghorst. "Het vermogen van Weghorst om anderen te betrekken met een korte kaats of pass was het tegenovergestelde. Elke keer dat de bal bij hem kwam was het resultaat productief. Het collectief van West Ham werd daardoor regelmatig ontregeld." Van de BBC krijgt Weghorst, die de volledige wedstrijd uitspeelde, een 6,5 toebedeeld.

Ten Hag lyrisch over Weghorst
Ten Hag was na afloop zeer te spreken over Weghorst. "Wout was denk ik een van de beste spelers op het veld. Sinds hij bij ons is aangesloten hebben we pas een keer verloren. Hij doet geweldig werk. Nu moet hij dat vasthouden, want hij is in zijn rol heel belangrijk." De manager krijgt zelf een 7 van Manchester Evening News, dat van mening is dat hij teveel rouleerde. "Dat weet hij zelf ook en daarom bracht hij Casemiro voor McTominay in de rust. Het is goed dat hij Rashford bracht voor Antony in plaats van Garnacho, want die beslissing betaalde zich uiteindelijk uit."

Alejandro Garnacho was in de negentigste minuut belangrijk met de fraaie 2-1. De bal belandde ietwat gelukkig in de voeten van de Spaanse Argentijn, die vervolgens de verre hoek wist te vinden. Ten Hag is dan ook tevreden over de inbreng van zijn pupil. "Hij maakte een geweldig doelpunt. Je kon zien dat hij in de wedstrijd groeide en zijn tegenstander maar bleef opzoeken. Hij was een constante dreiging voor West Ham. Dan is het ook moeilijk om hem af te stoppen." In de kwartfinale van de FA Cup zal United het thuis opnemen tegen Fulham.

FA Cup
Manchester United
3 - 1
West Ham United

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
6
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties