Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldster maakte geen indruk op Van der Vaart: 'Ik dacht: zo goed is hij niet'

Laatste update:

Ronaldo maakte in 2009 voor liefst 94 miljoen euro de overstap van Manchester United naar Real, waar hij samen kwam te spelen met Drenthe en Van der Vaart. Drenthe kan de Portugees international herinneren als een normaal persoon.

"Maar hij was toen al echt een wereldster", benadrukt de vorige week als profvoetballer gestopte Rotterdammer. "Rafael, ik en de andere ploeggenoten konden stiekem naar de Buddha Bar, dat was destijds de hotspot van Madrid. Voor hem moesten we steeds privé-feesten organiseren, want met hem kon je nergens heen. Op een gegeven moment ben ik mijn eigen weg gaan zoeken."

"Het was een hele aardige gozer, maar inderdaad ook zo'n enorme grootheid", haakt Van der Vaart in. "Je wilt ook wel een beetje leven. Eigenlijk had hij geen leven. De eerste paar trainingen vond ik zijn niveau wel meevallen."

Zo zag Van der Vaart destijds regelmatig ballen van Ronaldo's voet af schieten. "Alleen als de wedstrijd begon, was hij zo scherp en zo goed. Hij was echt een trainingsbeest, een machine."

"Op de training schoot hij vrije trappen en dacht ik: nou, is dit het? In de wedstrijd schoot hij ze dan in de kruising. Echt ongekend. Wij waren blij als we tijdens wedstrijden één keer scoorden, maar hij wilde twee of drie keer scoren, en het liefst vier keer."

Waar Van der Vaart (40) en Drenthe (36) inmiddels hun profcarrière hebben beëindigd, maakte de inmiddels 38-jarige Ronaldo begin dit kalenderjaar een transfer naar Al-Nassr. Sinds zijn komst naar de Saudische topclub staat de teller op 30 goals en 11 assists, terwijl hij Portugal onlangs tijdens een geslaagde kwalificatiecyclus met 10 treffers naar het EK 2024 in Duitsland loodste.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties