Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wiese neemt schaterend afscheid: 'Drie jaar betaald vakantie, de jackpot!'

Laatste update:

Wiese stapte in 2012 over van Werder Bremen naar Hoffenheim, waar hij al snel uit de gratie raakte. "Elf wedstrijden en drie jaar betaalde vakantie", schatert de 34-jarige voormalige sluitpost in de Duitse krant. "Wie zou dat niet willen? Dat is hetzelfde als de jackpot winnen in de loterij!"

Voetbal kon hem sowieso al niet meer echt boeien, vertelt Wiese verder. "Om eerlijk te zijn: nee, echt veel trek had ik er niet meer in. In de jeugd vond ik het leuk. Maar ik ging het al snel als werk beschouwen en daarmee ging ook het plezier verloren. Daarna werd het ook steeds meer een manier om geld te verdienen. Daar heb ik wel veel lol aan beleefd."

Wiese richt zich nu op een carrière als worstelaar. Hij nam de afgelopen jaren al enorm in omvang toe. Zo heel af en toe zal hij zijn voormalige métier wel missen. "De wedstrijden tegen Hamburger SV waren altijd prachtig. Die sfeer, en dan door 60.000 man uitgefloten worden. Dat was een heerlijke kick!", lacht hij.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties