Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijziging op komst in basiself Feyenoord? 'Hij is gestegen in de pikorde'

Laatste update:

Krabbendam stelt dat de basisspelers van Feyenoord in Marbella alweer aardig in vorm zijn, maar ziet ook dat Slot op de flanken nog zoekende is. "Daar hebben ze natuurlijk een probleem omdat Jahanbakhsh en Minteh weg zijn. Het valt toch wel op dat Dilrosun een beetje gestegen is in de pikorde."

Ook Luka Ivanusec laat een goede indruk achter. "Hij had moeite in het begin, maar je ziet dat hij in kleine partijtjes en ruimtes heel goed kan voetballen. Dat is voor een speler met zijn techniek natuurlijk lekker, als die ruimtes klein zijn. Nu zal hij in grotere ruimtes wat meer capaciteit moeten krijgen. Net wat sneller, fitter, sterker en robuuster, zoals ze dat bij Feyenoord noemen. Daar wordt hard aan gewerkt."

De journalist denkt te weten wie de grootste kans hebben om naast Santiago Gimenez in de voorhoede te starten. "Als ik nu kijk zou Ivanusec op links spelen en Dilrosun op rechts. Zo wordt er veel getraind. Paixão lijkt een beetje buiten de basis te vallen, al wisselt Slot tijdens partijtjes heel veel. Maar zo ziet het er nu wel naar uit", aldus Krabbendam.

Transfer
Krabbendam verwacht niet dat Feyenoord gaat meewerken aan een vertrek van Dilrosun. "Over Dilrosun gaan verhalen over Lecce, maar dat speelde een aantal weken geleden. Ze hebben voorzichtig geïnformeerd of hij te huur was, maar dat is voor Feyenoord geen enkele optie. Ze willen hem absoluut niet kwijt. Waarom zouden ze ook als je niet dik in je spelers zit?"

"Feyenoord kan al zijn spelers goed gebruiken, dus op dit moment staat de club niet te popelen om spelers makkelijk te laten gaan", gaat Krabbendam verder. "Lecce speelde een aantal weken geleden, zoals ik net al zei. Als je dan bij Feyenoord informeert, dan hebben ze daar een aantal woorden voor nodig om het te omschrijven: het is niet serieus."

Dilrosun ligt bij Feyenoord nog tot medio 2026 vast. Volgens 1908.nl heeft de Rotterdamse club een eerste bod van Lecce resoluut van tafel geveegd. Lecce wilde Dilrosun in eerste instantie huren zonder obligatie. Feyenoord zag daar absoluut geen heil in en heeft een nieuw voorstel, huren met optie tot koop, resoluut afgewezen. De Italianen zouden bereid zijn om minimaal 2,4 miljoen euro over te maken aanstaande zomer, als zij de optie zouden lichten. Feyenoord werkt echter niet mee.

Moet Feyenoord de begeerde Dilrosun behouden?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
27
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
60
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties