Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilfred Genee is geschokt door antwoord Infantino op vraag van Noa Vahle

Laatste update:

Vahle herinnert Infantino aan zijn uitspraak over slechts drie doden tijdens de bouw van de WK-stadions. Hassan Al Thawadi, de grote baas van de eindronde in Qatar, repte juist over vierhonderd tot vijfhonderd doden. De Zwitserse bestuurder geeft antwoord op de vraag waarom het verschil zo groot is. "Nou, ik denk dat elk dodelijk slachtoffer er een te veel is. Het is een tragedie. De cijfers die je noemt zijn twee verschillende dingen. De drie plus een zijn mensen die zijn overleden tijdens de bouw van de stadions. De vierhonderd tot vijfhonderd die je noemt, zijn mensen die zijn overleden bij de reguliere bouwwerkzaamheden in Qatar", zo benadrukt Infantino.

"Het is toch shocking als je dit ziet? Het gemak waarmee die man liegt, hé, ongehoord toch?", uit Genee zijn verbazing over Infantino. "Hij lult zich er weer uit, als een soort Mark Rutte", vult Johan Derksen aan. Tafelgenoot Hélène Hendriks stoort zich enorm aan de uitspraken van Infantino op het persmoment in Doha. "Vierhonderd of vijfhonderd, hallo, we hebben het over mensenlevens. Het is toch bizar dat hij er zo over praat? Hij praat gewoon over mensenlevens."

Bargast Wierd Duk deelt complimenten uit aan Vahle door te zeggen dat ze 'het fantastisch heeft gedaan' op de persconferentie. Genee vraagt gelijk om applaus voor de verslaggever, die het WK in Qatar de afgelopen vier weken op de voet volgde voor de dagelijkse talkshow. "Dat is toch de vraag die je moet stellen", geeft de presentator tot slot mee aan Vahle.

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
1
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
66
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
27
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties