Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willems overtuigt leiding FC Groningen en tekent tot het einde van het seizoen

Laatste update:

Op het clubkanaal van Groningen blikt Willems terug op de afgelopen weken. "Ik kreeg een belletje van Art (Langeler, red.) of het me leuk leek om een weekje mee te trainen bij Groningen. Het beviel me, en ik ben goed opgevangen. We hadden een goed gesprek, en voor allebei was het een win-winsituatie. Ik mag nu weer minuten maken en kan weer voetballen. Het is de laatste fase van het seizoen, een spannende fase natuurlijk. Voor mij is het een kans om weer voetballer te zijn. Qua stap, club, accommodatie en faciliteiten denk ik dat het top is. Ik denk dat je dit bij veel clubs nog niet hebt. De mogelijkheden die ze hebben hier zijn top. Belangrijk is nu om zoveel mogelijk punten te pakken in de laatste fase", aldus Willems, die aangeeft fysiek fit te zijn.

VI en het Eindhovens Dagblad kwamen enkele weken geleden al met het nieuws dat Willems op proef zou gaan bij Groningen. Hoofdtrainer Dennis van der Ree bevestigde het nieuws vervolgens tijdens een interview voor de camera's van ESPN. De linkspoot zat sinds september vorig jaar zonder club, nadat hij zijn contract liet ontbinden bij SpVgg Greuther Fürth in de tweede Bundesliga. Willems gaf vervolgens aan tijd voor zichzelf nodig te hebben.

Groningen heeft met Willems een nieuwe linksback toegevoegd aan de selectie, daar de Trots van het Noorden de nodige problemen heeft op die positie. Winteraanwinst Mads Bech Sørensen, die als linksback uit de voeten kan, is de komende tijd uit de roulatie met een armbreuk. Yahya Kalley en Isak Dybvik Määttä zijn wel fit, maar het lijkt erop dat men in Groningen nog maar weinig vertrouwen heeft in dat duo. Määttä, die door de vertrokken technisch directeur Mark-Jan Fledderus voor maar liefst 1,2 miljoen euro werd aangetrokken, weet vooralsnog niet te overtuigen.

Willems is geen onbekende voor de Eredivisie. De verdediger werd opgeleid door Sparta Rotterdam en verdiende in 2011 een transfer naar PSV, waar hij zes seizoenen lang een vaste waarde was. In Eindhoven won hij één keer de TOTO KNVB Beker en werd de geboren Rotterdammer twee keer kampioen van Nederland. Na zijn periode bij PSV speelde Willems bij Eintracht Frankfurt en Newcastle United. Twee jaar geleden vertrok hij naar Greuther Fürth, waar hij vorig seizoen nog 24 wedstrijden voor speelde. Bij Groningen gaat Willems met rugnummer 15 spelen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Is Jetro Willems op dit moment een aanwinst voor FC Groningen?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
1
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
69
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
40
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties