Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft vreest voor Eredivisie-ster: 'Lucratieve transfer op de tocht'

Laatste update:

Volgens Kieft had het gelijkspel van Feyenoord tegen FC Volendam maar met één ding te maken. "In Rotterdam hebben ze ondanks de zeperd van PSV in Nijmegen nooit geloofd in het prolongeren van de landstitel en zelfs hield een aantal spelers midweeks zijn benen stil omdat zondag De Klassieker wacht."

Gimenez, die tegen Volendam op scherp stond, ging in het Kras Stadion ook minder voluit volgens Kieft. "Opnieuw kwam de Mexicaan niet tot scoren. Hij kreeg twee grote mogelijkheden. Eentje schoot hij op de keeper en de andere keer raakte hij de bal met zijn hak. Daarmee gaf hij de bal onbedoeld aan Igor Paixão die huizenhoog over schoot."

Kieft ziet een groter probleem ontstaan in De Kuip. "De directie van Feyenoord zal zich langzamerhand zorgen beginnen te maken over Gimenez met het oog op een lucratieve transfer. Hij staat niet alleen lang droog - zijn gemiddelde valt in het niet bij zijn scoringsdrift in de eerste seizoenshelft - hij is ook nauwelijks betrokken in het spel en bij doelpunten van medespelers."

Volgens de Amsterdamse analist gaat Gimenez geen 40 tot 50 miljoen euro opleveren. "Al blijft het wat de gek ervoor geeft op de transfermarkt: deze bedragen gaat Feyenoord niet incasseren. Je zal jezelf toch moeten laten zien in Europees verband en dat heeft Gimenez te weinig gedaan. Het is voor clubs uit Spanje een voordeel dat hij Spaanstalig is en international van Mexico, maar die extreme bedragen betaalt de Spaanse subtop niet", aldus Kieft.

Kieft vraagt zich af of Gimenez komende zomer nog vertrekt bij Feyenoord. De Rotterdammers hoeven de 22-jarige niet per se van de hand te doen, daar hij in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2027 vastligt. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo'n 45 miljoen euro.

Feyenoord betaalde tot dusver 6 miljoen euro voor de diensten van Gimenez. Het Mexicaanse Cruz Azul kan middels bonussen nog iets meer overhouden aan het jeugdproduct van de club. Sinds zijn komst naar Feyenoord is Gimenez van onschatbare waarde geweest voor de regerend landskampioen. Na 82 officiële wedstrijden staat de teller op 47 doelpunten en 8 assists.

Meer nieuws

'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
0
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
27
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties