Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woeste Pepe hint op complot van FIFA om Argentinië wereldkampioen te maken

Laatste update:

"We hebben de hele wedstrijd gedomineerd", opent Pepe. "We kregen een doelpunt tegen toen we het niet verwachtten. Maar ik moet dit zeggen: het is onacceptabel dat een Argentijn bij ons fluit na wat gisteren gebeurd is, met Messi die aan het klagen was." Met die laatste woorden verwijst de centrale verdediger naar de kwartfinale tussen Oranje en Argentinië. In de ogen van Pepe hebben de spelers van la Albiceleste invloed uitgeoefend op de leiding, die de Argentijnen een voorkeursbehandeling zouden hebben gegeven.

Pepe vindt het onbegrijpelijk dat Tello niets deed tegen het vermeende tijdrekken van Marokko. "In de tweede helft lag het spel steeds stil en werden er slechts acht minuten toegevoegd. Zij waren negentig minuten lang bezig om ons spel te ontregelen met kleine overtredingen, maar de scheidsrechter deed er niets tegen. Na wat ik vandaag heb gezien, kan je Argentinië beter maar meteen de titel geven", besluit de withete Pepe, die ook van mening is dat Bruno Fernandes vlak voor het rustsignaal een strafschop verdiende.

Fernandes was evenmin te sprek over het arbitrale optreden tijdens het duel met Marokko. "We wisten al wat voor scheidsrechters er op dit WK zouden zijn toen we hier aan begonnen. Ik weet niet of ze de titel gaan geven aan Argentinië. Het maakt mij niet uit, ik ga zeggen wat ik vind. Het is heel gek dat een scheidsrechter van een team dat nog in het toernooi zit onze wedstrijd fluit. Ze hebben ons duidelijk tegengewerkt. Deze scheidsrechters fluiten niet in de Champions League en zijn niet gewend aan dit soort wedstrijden met dit tempo", aldus de aanvallende middenvelder.

WK
Marokko
1 - 0
Portugal

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
3
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
31
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
13
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties