Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wolverhampton stunt opnieuw met komst van tweede Portugese groeibriljant

Laatste update:

Op achttienjarige leeftijd groeide Jota al uit tot basisspeler bij Paços de Ferreira. Het leverde de jeugdinternational van Portugal in 2016 een transfer op naar Atlético. Hij kostte naar verluidt zeven miljoen euro tekende een vijfjarig contract in Madrid, maar werd direct verhuurd aan Porto. Voor de Portugese grootmacht speelde hij in totaal 38 officiële wedstrijden, waaronder 8 in de Champions League. In totaal maakte Jota 9 doelpunten in de 38 duels.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De jongeling werkte in Portugal onder de vleugels van Nuno Espírito Santo, die deze zomer na zijn ontslag bij Porto ook de overstap maakte naar Wolverhampton. De trainer is er dus in geslaagd om twee talenten met zich mee te nemen naar de Engelse club. "Ik ben erg verheugd met deze transfer. Wolves is een enorm grote club en een historische club", vertelt Jota op de website van de nummer vijftien van het afgelopen Championship-seizoen. "Het was altijd mijn doel om in Engeland te spelen."

"Dit is een goede kans voor mij. Het is mooi dat ik weer met Nuno kan werken, want ik ken hem nog van vorig jaar. Ik heb ook met enkele andere spelers hier samengespeeld. Dat zal helpen om me hier te nestelen", verwacht de huurling, die deze zomer actief was op het EK Onder-21. "Het is altijd fijn om mensen te hebben die je kent, als je terechtkomt in een nieuwe omgeving, of in een ander land met een andere taal. De Championship is zwaar en kent veel wedstrijden. Het wordt een goede ervaring voor mij."

Maakt Diogo Jota de juiste keuze?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
18
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
21
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties