Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wéér scorende Luuk de Jong en Sevilla kunnen eindelijk juichen

Laatste update:

De eerste helft was ronduit een monoloog van Sevilla. Het team van Lopetegui speelde een bijna perfecte eerste helft. Jesús Navas en Sergio Reguilón waren niet af te stoppen, terwijl Lucas Ocampos zich over heel het veld bewoog. Een harde inzet van de Argentijn eindigde op de paal en was een voorbode van datgene wat zou volgen. In de tiende minuut, en voor het derde duel op rij, was De Jong bij een doelpunt van Sevilla betrokken.

Meer: Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven | Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden

Na een voorzet van Navas zette De Jong zijn hoofd tegen de bal en eindigde het leer in de kruising achter Rui Silva: 1-0. Een week geleden scoorde hij ook al tegen Real Madrid en in het midweekse bekerduel met Levante verzorgde hij een assist. De tweede treffer van los Rojiblancos, na ruim een half uur, mocht er ook zijn. Na een goede actie van Reguilón gaf Nolito de bal een zacht tikje én Granada daarmee een harde klap: 2-0.

Na de onderbreking was Granada veel meer gedreven en had Sevilla nadrukkelijk minder de bal dan in de eerste helft. Met name Roberto Soldado bezorgde de defensie van Sevilla een lastige avond, waardoor Lopetegui zich genoodzaakt zag om Nolito twintig minuten voor tijd te wisselen voor Jules Koundé en een centrale verdediging met drie man te vormen. Een aansluitingstreffer van Granada bleef uiteindelijk uit.

La Liga
Sevilla
2 - 0
Granada
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
7
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
6
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties