Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeer geliefde Cocu komt met prachtig gebaar richting Vitesse

Laatste update:

De geste van Cocu kan niet los worden gezien van zijn liefde voor de club. Het was in het seizoen 1990/91 dat de Arnhemmers met de oud-international in de gelederen meespeelden voor de bovenste plekken in de Eredivisie. In totaal zou Cocu ruim honderd wedstrijden spelen in de hoofdmacht van Vitesse.

Hoogtepunt van zijn actieve loopbaan in Arnhem was de derde ronde in de UEFA Cup tegen Real Madrid. Zijn goede spel leidde tot interesse van Ajax en Arsenal, maar Karel Aalbers hing een stevig prijskaartje aan de middenvelder. Uiteindelijk koos Cocu voor een terugkeer naar PSV.

Dat de liefde voor Vitesse nog altijd diep zit bij Cocu, blijkt wel uit zijn besluit om eigenhandig het stokje over te dragen aan iemand anders, nu hij het gevoel heeft het tij niet te kunnen keren. Schmedes bevestigde op de persconferentie na afloop van het duel met Heerenveen dat Cocu afziet van zijn afkoopsom.

"Na de wedstrijd is Phillip naar mij toegekomen", aldus Schmedes. "In het belang van de club is het beter om terug te treden, zei hij. Dat heb ik geaccepteerd. We kunnen dit een zwarte avond noemen. Niet alleen vanwege het verlies tegen Heerenveen, maar omdat de hele club heeft verloren hierdoor."

Vitesse staat met acht punten uit twaalf wedstrijd op de laatste plaats in de Eredivisie. De Arnhemmers wisten dit seizoen pas twee keer te winnen in competitieverband. Na de beschamende 5-1 nederlaag bij Go Ahead Eagles vorige week werd de druk alleen maar groter rond Cocu.

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
0
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
3
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
20
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
14
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties