Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeljko Petrovic haalt uit: 'Ik ga ze maandag bellen dat ze moeten oprotten'

Laatste update:

Koster werd afgelopen week verantwoordelijk gehouden voor de sportieve malaise van Willem II en kreeg het te horen dat hij moest wijken. De clubleiding betreurde het gedwongen vertrek van de man die Willem II in het vorige, gestopte, seizoen naar de vijfde plaats leidde. "Als ik eerlijk ben, vind ik het ook jammer dat Koster weg is. Omdat ik Adrie een geweldig persoon vind. We hebben samengewerkt bij RKC en kennen elkaar al jarenlang", vertelde Petrovic aan Voetbal International.

"Waar ik wel moeite mee heb", vervolgde Petrovic. "Mensen van het CBV belden mij en vroegen of het netjes is afgehandeld. Maar dat was mijn eerste vraag hier. Ik ga ze maandag bellen dat ze nooit meer twijfelen aan mijn loyaliteit richting collega's en dat ze moeten oprotten. Zij weten wie ik ben, ik vraag altijd of het netjes is geregeld met mijn collega."

Op het vertoonde spel had Petrovic zondag heel wat aan te merken, maar hij was bovenal blij met de winst op FC Emmen. Het was de eerste zege in de Eredivisie sinds 21 november. "Als we op deze wijze blijven spelen, gaan we het zeker niet redden, daar moet ik eerlijk over zijn", zei Petrovic. "We moeten echt beter gaan voetballen. Maar deze zege is wel een belangrijke opsteker voor ons."

"Ik heb er vertrouwen in dat we in de Eredivisie blijven. Anders was ik lekker als tweede man bij Feyenoord op de bank blijven zitten. Linksom of rechtsom, het gaat gebeuren. We gaan er alles aan doen om deze prachtige club in de Eredivisie te houden."

Willem II heeft nu een gat van zeven punten geslagen met FC Emmen, dat onderaan staat en nog altijd wacht op de eerste zege. Willem II klom van de zeventiende naar de zestiende plaats en heeft nu één punt meer dan ADO Den Haag. De club uit de Hofstad komt zondag op bezoek in Tilburg.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
17
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
16
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties