Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ziedende' Sangaré sluit zichzelf op in auto na mededeling Van Nistelrooij

Laatste update:

De mededeling van Van Nistelrooij kwam niet alleen voor Earnest Stewart en Marcel Brands als een donderslag bij heldere hemel. Ook Sangaré zag het besluit van zijn hoofdtrainer geen moment aankomen. De middenvelder werd samen met zijn ploeggenoten tegen 9.45 uur ingelicht en sprintte vervolgens naar zijn auto. "Daar hebben ze hem uit moeten halen om hem terug te halen", aldus Milan van Dongen bij ESPN. "Hij was ziedend over het vertrek van Van Nistelrooij. Binnen de spelersgroep zal dus ook wel gepraat moeten worden."

Eerder werd al bekend dat Xavi Simons witheet was. Zijn naam werd door De Telegraaf genoemd als een van de spelers die achter de rug van Van Nistelrooij naar de directie was gestapt. Simons is Van Nistelrooij echter dankbaar, zo liet hij op sociale media weten na het onverwachte vertrek van de oefenmeester. "Bedankt dat je me een betere speler hebt gemaakt en me hebt geholpen een van mijn dromen te verwezenlijken, namelijk spelen voor het Nederlands elftal. Ik ben je voor altijd dankbaar. Veel geluk in de toekomst, meneer!", aldus de smaakmaker.

De Telegraaf schreef dat Simons een van de zes spelers was die zijn onvrede over Van Nistelrooij bij de directie aangaf. Dit werd door clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad al snel tegengesproken. "Dit is geen 'Judas-bericht', integendeel. Simons hoorde niet bij de klagende spelers. Dat zijn alleen wilde aannames, nadat zijn naam ergens opdook. Het is een oprechte steunbetuiging aan Van Nistelrooij", aldus Elfrink. Bekend is dat Luuk de Jong en Joey Veerman sowieso wel tot de groep behoorden.

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties