Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech, Mertens en Carlos Vinícius goud waard bij spectaculaire zege Galatasaray

Laatste update:

Bij Galatasaray begon Mertens in de basis. De Belg stond achter spits Icardi. Baris Alper Yilmaz en Kerem Aktürkoglu stonden op de flanken opgesteld. Ziyech, die vorige week zijn rentree maakte na blessureleed, begon op de bank. Daarop zaten ook onder meer Wilfried Zaha en Carlos Vinícius.

Mertens kwam al in de vijfde minuut dicht bij de 0-1, maar de ex-PSV'er stuitte toen nog op Kasimpasa-goalie Andreas Gianniotis. De Griek moest na een klein half uur wel vissen. Mertens kreeg de bal aangespeeld van Icardi, legde de bal goed voor zich neer en haalde fantastisch uit richting de verre kruising: 0-1.

De vreugde was echter maar van korte duur. Een hoekschop van Kasimpasa belandde vrij plotseling bij de eerste paal, waar Icardi geen rekening mee leek te houden. De Argentijn liep de bal op ongelukkige wijze over zijn eigen doellijn: 1-1.

Vlak na rust zou Icardi in hetzelfde doel scoren. Dit keer was er wel reden tot juichen voor Galatasaray. Mertens slingerde een vrije trap op het hoofd van Icardi, die met een kopbal voor de 1-2 zorgde.

Net als voor rust verdween ook de vreugde alweer snel na de treffer van Galatasaray. Nuno Da Costa gaf handig mee aan Aytaç Kara, die Fernando Muslera passeerde met een heerlijke pegel in de bovenhoek: 2-2.

Dit keer leek Galatasaray er niet meer in te slagen de voorsprong te heroveren: sterker nog: Kasimpasa pakte een kwartier voor tijd de voorsprong. De Costa, de aangever bij de 2-2, vond dit keer zelf het net. De Kaapverdiaan tikte op aangeven van Mortadha Ben Ouanes bij de tweede paal binnen: 3-2.

Twee minuten later kreeg Kasimpasa-verdediger Claudio Winck een rode kaart na een overtreding op invaller Zaha. Kasimpasa kreeg bovendien een strafschop tegen, die door Icardi werd gemist. Twee minuten daarna was de gelijkmaker alsnog daar. Invaller Ziyech gaf scherp voor op Icardi, die zijn tweede kopdoelpunt van de middag maakte: 3-3.

Galatasaray had nog tijd om de wedstrijd naar zich toe te trekken en slaagde daarin. Icardi schoot nog tegen de paal, maar de rebound was daarna wel een prooi voor weer een andere invaller: Carlos Vinícius: 3-4.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties