Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zlatan heeft een goede tijd gehad bij Ajax, ik hoop dat ik hier ook succes heb'

Laatste update:

"Zlatan heeft een goede tijd gehad bij Ajax. Ik hoop dat ik hier ook succes heb. Het aanvallende voetbal in Nederland past bij mijn speelstijl", zegt Bahoui in gesprek met de Gelderlander. De aanvaller kent Zlatan Ibrahimovic van hun gezamenlijke tijd bij de Zweedse nationale ploeg. Als veelbelovende speler van AIK maakte Bahoui in 2014 zijn debuut voor Zweden. "Ik trok buiten het veld regelmatig op met Zlatan."

"Ik kon het goed hem vinden. Nu heb ik hem al een tijd niet meer gesproken", vervolgt de buitenspeler. Door zijn carrièreverloop verdween Bahoui, die acht interlands achter zijn naam heeft staan, uit beeld bij de Zweedse ploeg. In 2015 verliet hij AIK voor een lucratief avontuur bij het Saudische Al-Ahli. Vervolgens kwam hij via Hamburger SV bij Grasshoppers terecht. De Zwitserse club liet hem in de tussentijd nog een aantal maanden op huurbasis terugkeren bij AIK.

Eind januari leverde Bahoui zijn contract in Zwitserland in. "De club sprak uit voor Europees voetbal te willen gaan. Maar voor mijn gevoel lag de nadruk meer op het verkopen van jonge spelers. Dat is prima, maar ik wilde er het maximale uithalen. Het ging mij om de resultaten op het veld. Toen hebben we besloten dat het beter was dat ik zou vertrekken", stelt de Zweed, die zich in Nederland graag wil bewijzen. "Ik wil laten zien wat ik waard ben en de club op die manier helpen om in de league te blijven."

Is deze Nabil Bahoui een aanwinst voor De Graafschap?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties