Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Öztürk wijst beste speler in de Serie A aan: 'Zet hem bij Barça neer en dan...'

Laatste update:

"Wie is nu de beste speler in de Serie A?", vraagt Öztürk aan collega-journalist Jarno Verweij in een video-item van Voetbal International. "Is dat Lautaro Martínez, de spits van Inter? Nicolò Barella, de middenvelder van Inter? Khvicha Kvaratskhelia, de linksbuiten van Napoli? Of Victor Osimhen?"

Meer: AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli

Als je echter kijkt naar 'het pure talent', dan zegt Öztürk niet om Dybala heen te kunnen. "Bij elke balaanname denk je: Jezus, Dybala... Jij speelt bij AS Roma uit liefde voor José Mourinho en het feit dat je bij Roma echt bent geaccepteerd als de speler die je bent. Dat is bij Dybala wel belangrijk."

Öztürk noemt de dertigjarige schaduwspits 'ongelooflijk goed'. "Zet hem bij Barcelona op de plek van João Félix en dan hebben we het elke week over hem. Als hij vrijheid krijgt en lekker mag voetballen, dan is hij de beste speler in de Serie A, met enige afstand."

"Hij is echt een feest om naar te kijken", vervolgt de journalist. "Elke bal die uit de lucht valt, die legt hij dood. Hij dribbelt tegenstanders voorbij en geeft prachtige passes. Zijn balbehandeling is echt fluweel."

Öztürk vond Dybala tegen Sassuolo grandioos spelen. De ploeg van Mourinho leek zondag lange tijd op weg naar puntenverlies op bezoek bij Sassuolo, maar na de rode kaart voor Daniel Boloca veranderde alles.

Dybala bracht de stand vanaf de strafschopstip weer in evenwicht en luttele minuten later speelde hij Kristensen aan, die zijn schot via Ruan Tressoldi over Consigli in het doel zag vallen: 1-2. In totaal was Dybala dit seizoen al goed voor vier goals en vijf assists in dertien officiële duels.

Serie A
Sassuolo
1 - 2
AS Roma

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
3
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
56
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties